Geyiğin Gülleri

ayyyyy hiç ben açmamıştımmmm opuyorumnanaktan

heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIIIIIINNNNNNNN KISLLLLAAAAAAAAAAARRRRRR

günaydın millettt

yeni elamanı öğretiyom

notebookumu getirdim şirkete işlerimi halledim başına geçicem resümlerimi atacam sise

en ışıltılı bakışları gözlerinizde
en tatlı sözleri kulaklarınızda
tüm mutlulukları avuçlarınızda ve
sonsuz sevgileri gönlünüzde yaşayacağınız nice güzel yıllara
yeni yılınız kutlu olsun...

günaydın canlarım opuyorumnanaktan

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
nassınız
ben cumartesiden beri hastayım
kafayı üşütmüşüm sanırsam ıslakta kalmadı ama nası başıma bıçaklar batıyo varya kafa 100 kilo sankı kaldıramıyom dün butun gun yattım uyuyamadımda döndum durdum çok fana
bgunde az daha iyi şuanda
ama hasta olmak istemıyormyaaaa off

perşembe akşamı annemlerleydik yeni yılımızı hep beraber kutladık
gram içmedim heee
çok istedim ama içmedim
sonra gece yarısı evimize geldik kocamla bi kutlama yaptık
sabah 12de kalktık kahvaltı duş derken bütün gün evdeydik akşam arkadaşlarımıza gittik
yemek yedik
c.tesi kayınvalideme gittik
pazarda eltime gittik aha tatil bitti
şimdi işteyim az işim var sonra gelicem yine

birde kızlar yılbşı akşamı bana motorsiklet çarpıyoduu şuanda belkide ölmüş olcaktımm tam mağazanın önünde hiç araba yok karşıya geçiyorum birden nerden çıktını anlamadım resmensürttü bana geçtii ben bi cırladım refleks oldu ama dükkanda herkes bana çarptı die dışarı çıktıı okadar kötü ooldumki anlatamam hala etkisindeyim

bnimki ay hali ama nebilim c.tesi akşamından beri uyuyorumm sancım var uyuyunca geçiyoo gibi geliyo bana birde bi uyku çöküyoo tuhaf yaa
dün hep evdeydimm

ordu gezısı güzeldi boztepeye çıktık ordamı üşüttüm acaba bız çıktığımızda iyiydi ama genel olarak acaiiip fırtına vardı burda
dünden beri de yağıyo rüzgar durdu
sanada geçmiş olsun lülü verilmiş sadakan varmış demek allah korumuş

ayy yatmak istiyorum yaaa
şalımıda kafaya geçirdim içeri bırı gelse halıme güler valla

saol huyluu evet bu ara bişiy var bende dünde evi silerken cam açıktı yere eğildim kalkarken camın sivri yeri gözüme giriyoduu köt olcaktım valla

birde orduda bi evde yangın çıktı herkes öldüü habeini dinlerken aklıma siz geldinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…