Geyiğin Gülleri

yo biz yaz gelinleri topiğinden taşındık şuan 2 kişi hamiş burda

diğerleride olcak inş

sen deme yinede :roflol:

gülkdürdün beni yaa delü

hee anladım. Aman canım burada bizbizeyiz ama tamma demem alla alla ama sonra istesenizde sölemem :1no2: iyi işte sayemde gülmüşsün...

çıkarabilsem sölicemm ama çıkaramadımCADIARZU
uraştırma beni söle işte nerden düştünşakkıdı

valla ben seni hiç çıkaramadım. Nasıl yanii nerden düştün yahuu.. Bayadır buraya üyeyim zaten ama ilk daha geyiğe giriyorum. Eskişrhir'de yaşıyorum ismim seda..26 yaşındayım ocakta 27 olcam.. Şu an ev hanımıyım açıköğretim okuyorum, evliyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

nebilim bennnnn pat die damladınn bende seferoğullarından sandım senii
tellioğullarının geyiğini değilde bizim geyiğe direk gelmen işkillendirdi beniiiilmaz:

neyse
bende memnun olduım:1closedeyes:

kafa mı buluyon bacım sen bizle klava:

alla alla niye kafa bılayım yahu... Arkadaş bir yerden gözüm ısırıyor demiş belki başka sitelerden tanıyordur diye tiyo ver dedim ne var bunda.. Anlamadım yanii. Bir anda böyle bir muhabbette buldum kendimi.. Eğer arkadaş tanıdı gibi olduysa inşallah hatırlar... Benimle ne ilgidi var bunun onu anlamadım. Ben biraz kafa dağıtmak için geldim sizinle tanışmak için yanii bu tpiğe başka amacı da yok...

nebilim bennnnn pat die damladınn bende seferoğullarından sandım senii
tellioğullarının geyiğini değilde bizim geyiğe direk gelmen işkillendirdi beniiiilmaz:

neyse
bende memnun olduım:1closedeyes:

arkadaşım ben zaten uzun zamandan beri üyeyim buraya bir amacım olsa daha önce gelirdim. Kaldı ki sadece sizin başlığınıza değil dğer geyik başlıklarına da yazdım isterseniz bakabiliriniz. Sonuç olarak birşeyler yazmam lazım ki kaynaşalım değilmi bir yerden başlamak lazım ama buraya gelen yabancı birine böyle düşünceler içinde bulunulduğunu bilseydim gerçekten gelmezdim çok şaşırdım...

hımm evet baktımda 7aylık üyeymişsin
şaşırmana bende şaşırdım
neyse hade iyi akşamlar
mirmirmirmir

sinir olurum böyle zamansız işlere

hee ben de bak hala bekliyom senağlama

:ecrin_bebek:
tüstüm işteee

uyy tüsmeee şakasına dioo onnar Şeniz

canlarım masamı toplayıp çıkıyorum önce kocamı eve bırakıcam sonra annemle alemlere akıcam öptüm sizi koccaman

çık kömürüm çık senağlama

ben daha burdayım senağlama senağlama senağlama

manyak yaa

sağane la komiğime gitti kız gülerimmmmmmmmmmm

hııhhhhhhhh

sen benim gözüme baksna saftiriğe benzer bi halimmi varrkaydirigubbakcemile

neyse bende kaçar ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…