- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #22.021
anladım cnm evtt doğrugüllüşüm bembeyaz olunca da motifler kendini göstermicek gibi geliyo pek bana, bi de zırt pırt yıkayamam işleme var ya az koyu bişiler olsun diyom
ya zor bi karar ikiside güsel renk benneyaptımkiyeşil mi mor mu boshayallersmile
yuk ben o zaman mor u daha çok beğendim, lila gibi olanı
tamam ondan yapem o zaman
ikisinide yap ösgemm
ama evet mor daha bi tatlıı lila gibin olan
ya ösgem senin hamilelite burun kanaman oldumu hiç
benimki kanıo hep kan kokuyo ama içten öle akmıo kan :gitme:
ikisini nası yapım gııı, tek etamin var elimde. morumsuyu çok beğendim ben tamam ondan yapcam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kuzum bende hiç olmadı ama olabilir diyolar, öyle seni çok rahatsız edecek derecedeyse bi telefonla sorsan doktora? duyduğuma göre normal diyolar ama bende olmadı hiç CADIARZU
"Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir. "
diyor sayın Kağan Kocatepe :ecrin_bebek:
kızlar hani hasta olunca burnumuz kanarda korkarıski aa burnum kanadı die burnumdan kan geldi
esasında burun kanaması çok iiyiymiş
burun kanamasa eğer beyin kanaması olabişlirmişsin
yani her durumda burun kanaması kötü bişi değilmiş
ösgem battaniye örcenmi sen guzu bebike
örnekler bakıomda çok güseller var acaba yapabilirmiyim
ayrıldıktan sorna örsem
evet bi göstercem onu bende en çok onu beğendimGLŞEN GRİLİSİ ÇOK GÜSELL RENGİDE ÇOK TATLI örgüsüde basite bensiyo
kuzum, hani bizimkiler bahar - yaz bebeği olcak ya, o yüzden ben örmedim bilmiyom da zaten örmeyi kafamçokkarıştı
ama bi tane ikea dan polar bi battaniye almıştım lazım olur diye. bi de kayınvalidem şu dut iplerden bitane örecek. ama modeli nasıl bilmiyorum ben sadece dut ipten olsun dedim CADIARZU model hiç bilmem ama bakayım netten sana.
bu arada 1. ci battaniye çok cücelllll farklı renkler de süper olur Şeniz
bi de pembiş yapma hep, bakarsın öteki bebik erkek olur :jeyyar:
ama istiyom hep pembişli olsun :ecrin_bebek:
böle kıs renkleri cıvıl cıvıl
diğerimi akannehir
valla ben karnımdakini doğuracamdan şüpeliyimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?