Geyiğin Gülleri

iyiyim yaprak ne olsun
sallanıp duruyoruz :)))

sen nasılsın

işlerimiz çok yoğundu bunalmıstım
bıtırdım işlerimi şimdi rahatım

yaprakcık çok üzüldüm ayyy ne feci bişe 7 ay taşı sonra (((((
anne hayırlısıyla kurtulsunda şimdi önemli olan o..
allah sabır versin annesineee ...

amin canım saol
devamlı aryorum
sesı o kadar kotu kı anlatamam bende cok uzuldum
bırde normal dogum yaptıracaklarmıs oda cok kotu olucak onun ıcın

amin herkese nasip eder inş yaprakcım

valla henüz ben de anlayamadım ama bugün gördümde anladımki çok değişik güsel bi duygu :)

anaaa ciddimi hemen bşladınmı borçları tutmaya aferinnnnnnn
bende öğlede yedimde yedim sankiii ramzanın hıncını çıkarıyom :)
bu ay içersinde tutarsan çok sevabı var bende tutam dedimm
hem işyerinde daaha iyi tutarım evde zaman geçmiyoo

iyiyim kuzum nasıl olayım işte
çalışmaya çalışıyorum
sen nasılsın bende özledim seni Şeniz

bende başladım işte valla özlemişimmm burda kk ya girmek bile farklıymış hee daha bi ballıkaydirigubbakcemile3

leyn anlatın bakem bebek yapmak için napcaz benide şevklendirdiniz kocamda 15 aydan sonra hadi demeye başladı napcaz şimdi reglden 12 14 gün sona şepacaz sona hemen kalkmıcaz bittimi yazarken bile utandım hay aksi:roflol:

kıslar adama 250kont yükledimmm euro verdi bozamıyoz dedim dedi bozam gelem gidiş o gidiş:roflol::roflol::roflol::roflol:

patronda geldi e nie bana demiyosun dedi ara bakam dedim ya dur hele gelir gelmesse vererim ben

kıslar adama 250kont yükledimmm euro verdi bozamıyoz dedim dedi bozam gelem gidiş o gidiş:roflol::roflol::roflol::roflol:

patronda geldi e nie bana demiyosun dedi ara bakam dedim ya dur hele gelir gelmesse vererim ben

:roflol::roflol::roflol:
bir bardak soğuk su istermisin diyecem ama niyetliymişsin

benimde kontörüm yok iyi hatırlattın şarjım bitti ya tlf çantamdan çıkarmadım
akşama alıyım bari

güllüm canımın içi 6 hafta mı oyyy yerim ben onu kurban olurum onu verene maşallah
:kedi: saol cnm benimŞeniz

uuuuuuuu allah seni ne ede . kıs alaydın ben bozdururm diyeydin
bitane çakalda ben kasiyerken aynını yaptı ban abırakmadım .böle işin kurdu olannlar var dolandırmak için salkalarr:mymeka:

delüye bak:roflol::roflol: bliyıon ben bişe yapmadan geldinaniknanik

kısım birini gönderseydinis hemen alt sokakta var dövizci :)))
yada euroya çevirip alsaydın :)
numarasını verdimi adam yoksa kartlamı aldı kontorr gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…