Geyiğin Gülleri

istikbalde 3 tane begenmiştim ben albero diva ve trend ama şuda var resimlerde duvar kagıtları filan siyah o yüzden güzel görünüyo olabilirrr magazada farklı oluyolar sinir oluyommm

tamam canım çok sağol Şeniz
bende dar bişey giymiştim benimki dellendi bayram boyu
zaten ramazan bitti adama bi haller oldu coşuyo :roflol:
sabah daha da coşsun diye çarşaflarımızı değiştirdim cart kırmızı saten serdim :roflol::icecream:

şekercim tewşekkürlerde evet bugün deil bayramda ekledim ben bugün ne giydine burda kimse olmadı için oraya eklemiştim eda hanım noldiiiiiiii saçımı ne çekiyonn

işte hep derlerdide inanmazdım yere bakandan korkacaksın :):):)) lülülülülülü

ayaklarım dondu yaff ne soğuk kızlar
akşam eve gidiyorum ya inan donuyom
yemek bile zor yiyyom battanyenin altında çıkmak istemiyorum :S
şuada kendimi uyumamak için zor tutuyom

bikaçgündür çok souktu ama bugün çok sıcaktııı ısındı hava bende hırkayla geldim işe ama şuan yanıyorum.
pafi yorganımı çıkardım pikemi yıkayıp kaldırdımmm artık souk

işte hep derlerdide inanmazdım yere bakandan korkacaksın :):):)) lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:
eddacım biliyosun evlenmeden önce çok korkuyodum
hele vajinismus olucam diye aklım çıkıyodu
ilk gece çok az canım yandı bitti gitti sevdiğimin kollarında her an çok güzel geliyo
evlen bak seninde isteğin artıcak Pınar demişti diyiceksin

bu katoloklarda saten çok değişik görünüyo mobilyalar
güselmiş valla güle güle kullansın..
ben valla yatak odamı normal bi mobilyadcıdan aldığıma pişmanım kolları elime geldi tek tek ve ilgilenmiyoalrkeşke doğtaşdan alsaydım onuda
çok sağlam mobilyaları ve garantili[
hemde dünya para vermiştim

Son düzenleme:
yatak havuz yatakmı kuşum değil dimiii
ben bunu görmüştüm gardırobu evet çok güzel görünüyo amaa yatak başlığı ben geniş istiyorum komidinleri kaplıycak genişlikte..
aslında benim evimede kahve uyar kapılarım kahve şimdi duvarlarımı krem boyancak .. ama nedense hep siyah mobilyaya gidiyo gözümm...
acaba evde siyah mobilya eğretimi durur ?

yanii ne yaparsan siyah mobilya güzel olur.. tek duvarı siyah duvar kagıdı kaplatalım diyom benimkine oda kaybolurum odada diyoooo

e güllü ben doğtaştan aldımm ama sunta tabi her bişesini çekip alını silmeye çalıştımda ayak kısımları soyuluyo gibi oluyoo üzülüyorum ama diğer türlü dolabım felan sürgülüya hiç bişi olmadı sürgülü kullanışlı olmas demişlerdi ama yok gayet güsel

ya ben korkuyommm geçecek gibi değillll wallaa düğüne yakın konuşcam senle zatennnn

yok edacımm bazalı aldı siyah deri bazasıda parkeleri feridenin bu renkmiş o yüzdenn tam uyar dedi hem klasik hem modern bu siyah camları modernlik katmış çok hoşi görünüyo
şifonyerinin çekmeceleri okadar derinki çok kullanışlı içiside öle

saten bu sadece feridenin dolabı bi giyinme odası yapıyolar orası sırf gömme dolap olcak hasanın olcak oda o yüzden bu yeter ferideye ancak

lkızım manyama siyah çok boğar öle apma bareme bi duvarını sırf sticer yap ariona git orda çok güseller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…