- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.261
lülü eteğine bayıldım
güle güle giy canım
ama anlamadığım aponun yüzünü neden kapadın
sanki hiç görmedik aposunu :roflol:
çünküüüü burdan önce bugün ne giydiniz topiğine ekledi hanımmm :):) :kaydirigubbakcemile
KÖMÜRÜM teşkürler canımmm mucaks birde bişi konuşmuştukya işe başladım hallediyorum onu ok
tubim nie bol oldu sana sarıyo saten vücudu bende altına ne giydimse götüm fırladı apo sürekli arkamda gezdi bayramboyunca :)))
tamam canım çok sağol Şeniz
bende dar bişey giymiştim benimki dellendi bayram boyu
zaten ramazan bitti adama bi haller oldu coşuyo :roflol:
sabah daha da coşsun diye çarşaflarımızı değiştirdim cart kırmızı saten serdim :roflol::icecream:
şekercim tewşekkürlerde evet bugün deil bayramda ekledim ben bugün ne giydine burda kimse olmadı için oraya eklemiştim eda hanım noldiiiiiiii saçımı ne çekiyonn
işte hep derlerdide inanmazdım yere bakandan korkacaksın :):):)) lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
eddacım biliyosun evlenmeden önce çok korkuyodum
hele vajinismus olucam diye aklım çıkıyodu
ilk gece çok az canım yandı bitti gitti sevdiğimin kollarında her an çok güzel geliyo
evlen bak seninde isteğin artıcak Pınar demişti diyiceksin
yatak havuz yatakmı kuşum değil dimiii
ben bunu görmüştüm gardırobu evet çok güzel görünüyo amaa yatak başlığı ben geniş istiyorum komidinleri kaplıycak genişlikte..
aslında benim evimede kahve uyar kapılarım kahve şimdi duvarlarımı krem boyancak .. ama nedense hep siyah mobilyaya gidiyo gözümm...
acaba evde siyah mobilya eğretimi durur ?
yanii ne yaparsan siyah mobilya güzel olur.. tek duvarı siyah duvar kagıdı kaplatalım diyom benimkine oda kaybolurum odada diyoooo
ya ben korkuyommm geçecek gibi değillll wallaa düğüne yakın konuşcam senle zatennnn
yardım etmeyi çok isterim
her zaman konuşabiliriz kendi yaşadıklarımı da anlatırım sana:1rolleyes:
azıcık bile olsa rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?