Geyiğin Gülleri

e güllü ben doğtaştan aldımm ama sunta tabi her bişesini çekip alını silmeye çalıştımda ayak kısımları soyuluyo gibi oluyoo üzülüyorum ama diğer türlü dolabım felan sürgülüya hiç bişi olmadı sürgülü kullanışlı olmas demişlerdi ama yok gayet güsel

ya nilü benim sürgü kaç kez bozuldu aldımdan beri
kenarları soyuldu
kuplar elime geldi,
ve adamları aradım kaç kez 2 ay üstüne geldiler
sutna ama kaliteli subntadan yapılıyo bişey diyolar adını unuttum
bence ağır mobilyadan bile daha kullanışılar

yok edacımm bazalı aldı siyah deri bazasıda parkeleri feridenin bu renkmiş o yüzdenn tam uyar dedi hem klasik hem modern bu siyah camları modernlik katmış çok hoşi görünüyo
şifonyerinin çekmeceleri okadar derinki çok kullanışlı içiside öle

saten bu sadece feridenin dolabı bi giyinme odası yapıyolar orası sırf gömme dolap olcak hasanın olcak oda o yüzden bu yeter ferideye ancak

lkızım manyama siyah çok boğar öle apma bareme bi duvarını sırf sticer yap ariona git orda çok güseller var

benimde parkelerim açık renk bu renk olacak... süt kahve aynı mobilya rengine benzer...
pekiii anlamadıgım bazalı siyah deri dediğin neresi kuşum yatak başlıgı bunu almadımı ????
yatak başlıgı siyah derimii.... ?
öyleyse güzelll aslında bu renk düşünsemmi acaba hem ben perdemide siyah düşünüyorum avizemide ???
siyah siyaha boğar dimii ??
ufff

eda heryeri siyah yapma yas evi gibi
açık renklerle kombine et
kapıların kahve tonlardaysa bence kahve al
ama şölede bişiy var herşeyi bişeye uyduruyozda :Dbenim yatak odaası koyu kapılar açık renk ne kadar
dikkat çekiyo bilemiyom:D

nilü eteği ne kadara aldın
canımcım 20tl
ya nilü benim sürgü kaç kez bozuldu aldımdan beri
kenarları soyuldu
kuplar elime geldi,
ve adamları aradım kaç kez 2 ay üstüne geldiler
sutna ama kaliteli subntadan yapılıyo bişey diyolar adını unuttum
bence ağır mobilyadan bile daha kullanışılar
hım annadımda güllü ben hiç annamıyom yok ceviz diyolar yok kestane valla annamıyorum ben :)

benimde parkelerim açık renk bu renk olacak... süt kahve aynı mobilya rengine benzer...
pekiii anlamadıgım bazalı siyah deri dediğin neresi kuşum yatak başlıgı bunu almadımı ????
yatak başlıgı siyah derimii.... ?
öyleyse güzelll aslında bu renk düşünsemmi acaba hem ben perdemide siyah düşünüyorum avizemide ???
siyah siyaha boğar dimii ??
ufff

bazalı olucakya canımmm o baza yeri yani alt kısmı deriii hani bende görmedinmi bazayı açtımız yer varyaaa orası işte siyah deri olcak başlığı öle değişmiyo

banada anlat apla
bende çok korkuyom mafoldumben
arsız karı
dalga geçiyo benim gibi tazeyle :umursamaz:

ozaman çok ağrıtcam başını zatenn :):))

yada bakarsın bende seten kırmızıları senin gibi açarım :):):) :tomato:

:roflol::roflol::roflol:ser kırmızıyı da gör hele noluyo
her zaman her konuda yardım istemen yeter elimden geleni yaparım cano:1hug:

canımcım 20tl
hım annadımda güllü ben hiç annamıyom yok ceviz diyolar yok kestane valla annamıyorum ben :)

bazalı olucakya canımmm o baza yeri yani alt kısmı deriii hani bende görmedinmi bazayı açtımız yer varyaaa orası işte siyah deri olcak başlığı öle değişmiyo

anladımmm şifonyer yok ama sen var diyosun 3.750 uyguna almışlar peşinmi aldılarrr... hangi istikbalden lülüü şanamı havalanı tarafı
ay lülüüü bi ara gel beraber gidip bakalım banadaaaa nolarrrrr :):):))

eda heryeri siyah yapma yas evi gibi
açık renklerle kombine et
kapıların kahve tonlardaysa bence kahve al
ama şölede bişiy var herşeyi bişeye uyduruyozda :Dbenim yatak odaası koyu kapılar açık renk ne kadar
dikkat çekiyo bilemiyom:D

ne bilim manyaklık işte ne alsam elim siyaha gidiyo...
aslında belkide yakışmaz kapı pencere kahve bilmiyomki ev ilk defa düzüyomm siz yardım edeceksiniz banaa Şeniz

anladımmm şifonyer yok ama sen var diyosun 3.750 uyguna almışlar peşinmi aldılarrr... hangi istikbalden lülüü şanamı havalanı tarafı
ay lülüüü bi ara gel beraber gidip bakalım banadaaaa nolarrrrr :):):))

la manyağa bak şifonyersizzz yatak odası olurmu kızz var tabi sadece 5li çamaşırlık varya o dahil değilmiş fiyata onuda aldık biz saçma ama öleymişş
herşeyi içersinde peşin 3,750

bak dün mobsana gittik ordada vardır die ama bir bok yokk afedersn sora dönüşte bi şanadaki istikbale urayalım dedik baktık bu var dedim feride hiç kaçırma bırak ankarayı felan al bunu kandırdım onu aldıkk:)))

birde dün bak efendiye gittik orda bi yemek masası sandalyesi beğendik aşkı memnudaki gibi aynı süperdi 11milyar sadece masa sandalye çüşş dedim
bi yatak odası baktı orda klasik 20milyar orası çok uçuk

daha sora tepe mobilyay gittik orda afedersin bi mok yok eski zaman koltuk takımları hiç beğenmedim

bi duayende beğendik çok güseldi salon takımı ama oda pahalıydı 33milyar çüşş ded tüm evi alarsın lan bu parayaa

gideris senlede olsun ama manyak bunca zaman evde durdum gitmedikte daha ne ara gidicezz

Back
X