Geyiğin Gülleri

ne bilim manyaklık işte ne alsam elim siyaha gidiyo...
aslında belkide yakışmaz kapı pencere kahve bilmiyomki ev ilk defa düzüyomm siz yardım edeceksiniz banaa Şeniz

canum benim önerilerimizi dikkate alcan ozaman kaydirigubbakcemile3

siyah bende çok seviyom ama olmuyo herşey siyah ŞenizŞeniz

ederik tabe :D

nilüş bende mobilya malından anlamam ama araştırmıştım ozaman mdf suntaymış doğtaşdakiler kaliteli yane..

ben birini bekliyom belkide bi 10 dk daha burdayım

uy ben kaldımm bitek aha bide aşada parantezz var :) b,rde misafir

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nnilüfern*, PARANTEZ

la manyağa bak şifonyersizzz yatak odası olurmu kızz var tabi sadece 5li çamaşırlık varya o dahil değilmiş fiyata onuda aldık biz saçma ama öleymişş
herşeyi içersinde peşin 3,750

bak dün mobsana gittik ordada vardır die ama bir bok yokk afedersn sora dönüşte bi şanadaki istikbale urayalım dedik baktık bu var dedim feride hiç kaçırma bırak ankarayı felan al bunu kandırdım onu aldıkk:)))

birde dün bak efendiye gittik orda bi yemek masası sandalyesi beğendik aşkı memnudaki gibi aynı süperdi 11milyar sadece masa sandalye çüşş dedim
bi yatak odası baktı orda klasik 20milyar orası çok uçuk

daha sora tepe mobilyay gittik orda afedersin bi mok yok eski zaman koltuk takımları hiç beğenmedim

bi duayende beğendik çok güseldi salon takımı ama oda pahalıydı 33milyar çüşş ded tüm evi alarsın lan bu parayaa

gideris senlede olsun ama manyak bunca zaman evde durdum gitmedikte daha ne ara gidicezz

ben demedimmi bilmiyom o masayı bende begendim gtiitk baktık 11 milyar dedi önündeki aynayla beraber
peşin alırsanız 9a veririm dedi... bu bizim tarzımızı yansıtmıyo oyüzden bunu elimizden çıkaracagız dedi ama bende bayıldım....

bende tepeye gitcez diyince sana demiştim tepe eski tepe değil çok berbat mobilyalar var...

bende duayende sevdim bi yatak odası 10 milyar demişti.. salon takımları çüşlük 20- 30 milyar... güzel ama okdar para verilmez..

bakalım beni kim kandırcak nerden alcam :)))

buarada kıslar Günaydınnnnnnnnnnn

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
güllüşen

la beni tek bıraktılar sabah sabah akannehir

Back
X