Geyiğin Gülleri

mahkeme dedinde kadın vardıya gelen gitti şimdi anlaştılarya adam ona o kadar nafaka verioya bide 500 bin dolarlık ev alcakmış söz vermiş mesela evi daha ucuz begendi dielim farkını vercekmiş yinede sositososito

edda nolcak kıs anaakaydirigubbakcemile2

ohaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

sanane ulen belki bende hayal kuruyom
sen kaç gündür hayal dünyasında dolanıyondaaa ben 2-3 resim ekleyincemiii anamınki oluyoo:mymeka:
napim midem açgözlü oldugu gibi gözümde aç biliyomm hepsinden istiyom yani şöyle oluyoo...
güzel olsun bal gibi ağzı olsun konuşmasın... gözleri güzel olsun başkasına bakmasınnn.. gür saçları olsun yere dökülmesin.. boyu uzun olsun benden uzun olmasın.... yakışıklı olsun başkası bakmasın.... şeyi olsun herkese ......kmasın
benim hayallerimde böyle oluyo anlıyon :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy böyle hayal ilk kez gördüm duydum
muhahaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sanane ulen belki bende hayal kuruyom
sen kaç gündür hayal dünyasında dolanıyondaaa ben 2-3 resim ekleyincemiii anamınki oluyoo:mymeka:
napim midem açgözlü oldugu gibi gözümde aç biliyomm hepsinden istiyom yani şöyle oluyoo...
güzel olsun bal gibi ağzı olsun konuşmasın... gözleri güzel olsun başkasına bakmasınnn.. gür saçları olsun yere dökülmesin.. boyu uzun olsun benden uzun olmasın.... yakışıklı olsun başkası bakmasın.... şeyi olsun herkese ......kmasın
benim hayallerimde böyle oluyo anlıyon :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: delüüüü:roflol:

benm bunun siyahı var gecen sene aldıydım 30amı ne kenarında ip yerine kurdela var ama kahveside cok güzelmiş kocam olmadan gitmem lazım. varya edda ben sana bişi diyim ne alıosan al evlenmeden evlenioanya gidion mesela bişi begenion yokmuki ondan senin bilmemne yani bekarkenki gibi olmuo bide sıkılıolar ya denerken alırken sinir edio beni

benm bunun siyahı var gecen sene aldıydım 30amı ne kenarında ip yerine kurdela var ama kahveside cok güzelmiş kocam olmadan gitmem lazım. varya edda ben sana bişi diyim ne alıosan al evlenmeden evlenioanya gidion mesela bişi begenion yokmuki ondan senin bilmemne yani bekarkenki gibi olmuo bide sıkılıolar ya denerken alırken sinir edio beni

evet alan kızda 29,9 yazmış yani 30..
eşimmi sıkacak beni canımm
kıyafet alırkennn yaaa şimdi rahatım kafama göre alıyom... ama benimkinin öyle oalcagını sanmıyomm kız acaba aldırmazmı banaaa ... biz magazaya giderizz bişe bakarım alırım kasaya ben gidene kadar tamam ben alıyorum der ödetmez bilee sorun etmez kıyafetii ilerde değişirmiii acabaa
sadece şunda sorun var ben çok incelerim omu olsun bumu hangi rengi filan öyle beklemeye gelmiyo al bitanede çıkalım derrr beklemez fazla magazada demekki ilerde bu huyu artacak :)

Son düzenleme:
Back
X