- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #2.721
normal mi bunlar diye sorucaktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa çok güseller şu 29,90 olan süper
mahkeme dedinde kadın vardıya gelen gitti şimdi anlaştılarya adam ona o kadar nafaka verioya bide 500 bin dolarlık ev alcakmış söz vermiş mesela evi daha ucuz begendi dielim farkını vercekmiş yinede sositososito
edda nolcak kıs anaakaydirigubbakcemile2
sanane ulen belki bende hayal kuruyom
sen kaç gündür hayal dünyasında dolanıyondaaa ben 2-3 resim ekleyincemiii anamınki oluyoo:mymeka:
napim midem açgözlü oldugu gibi gözümde aç biliyomm hepsinden istiyom yani şöyle oluyoo...
güzel olsun bal gibi ağzı olsun konuşmasın... gözleri güzel olsun başkasına bakmasınnn.. gür saçları olsun yere dökülmesin.. boyu uzun olsun benden uzun olmasın.... yakışıklı olsun başkası bakmasın.... şeyi olsun herkese ......kmasın
benim hayallerimde böyle oluyo anlıyon :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy böyle hayal ilk kez gördüm duydum
muhahaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sanane ulen belki bende hayal kuruyom
sen kaç gündür hayal dünyasında dolanıyondaaa ben 2-3 resim ekleyincemiii anamınki oluyoo:mymeka:
napim midem açgözlü oldugu gibi gözümde aç biliyomm hepsinden istiyom yani şöyle oluyoo...
güzel olsun bal gibi ağzı olsun konuşmasın... gözleri güzel olsun başkasına bakmasınnn.. gür saçları olsun yere dökülmesin.. boyu uzun olsun benden uzun olmasın.... yakışıklı olsun başkası bakmasın.... şeyi olsun herkese ......kmasın
benim hayallerimde böyle oluyo anlıyon :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anladım edacım.
kömür evet metebolizman değişiyo ama herkeste olmas tabii demek sende oldu kadın oldun işteda kızdan farkın oluyo annıyonmu..
benm bunun siyahı var gecen sene aldıydım 30amı ne kenarında ip yerine kurdela var ama kahveside cok güzelmiş kocam olmadan gitmem lazım. varya edda ben sana bişi diyim ne alıosan al evlenmeden evlenioanya gidion mesela bişi begenion yokmuki ondan senin bilmemne yani bekarkenki gibi olmuo bide sıkılıolar ya denerken alırken sinir edio beni
gitmedim yoldan çevirdiler![]()
bunu mercimeğe mi borçlusun :)))