Geyiğin Gülleri

FACEbokta feridenin bi resmini ekledim bi kadınla bayram resimlerinde orda kırmızı elbise giyo yarınki nikahta onu giysem olarmı sizce zorluda nikah bi otelde yanii abesmi olar ne gicemi bilemedim bitürlü

lülü bence kesinlikle giy çok güzel olur hiçde abartı durmazzzz çanta spor çanta tak yandan uzun mesela elbise sporlaştırmış olursun çok güzel olurr

tamam isticem ondan inşallah verir
verir kızz ama ben utanıyom işte

az önce chimadan hırka aldım kahve klasik triko bi hırka
sabah giyicem bişi bulamadım hava ne souk ne sıcak beyaz pantol giydim bolera giydim üzerine apo kızdı bana
akşam onların evinden yürüme gelirken ara sokaktaki çocuklar arkamdan laf attılar
sabah asla kıçın açık giymicen bidaha dedi bana mecbur siyah hırka giydim oda abes durdu aldık akkabılarıma uygun hırka bende napimm

bende beyaz hırka istiyorum ince arkadası uzun önü kısa bolero tarzı ama bol baya bol artık nezaman uygun olursam alcam

lülüüü haha bayramdan önce kombinayson yapıyodukya kahve pantol beyaz bluz kahve hırka filannn :))) dün bi kız gördüm aynen dediğimiz gibi giymiş arkadan resmini çektyim yanımda arkadşım vardıı haha gülüyo dedi napcann dedimmm arkadaşa göstercem ama telimin kablosu yokki gösterim

çiçek chimada o söledin gibi uzun önden bağlıyosunn bolera gibinnkolları yarasa kol bayağı bi boll çok güseldi ama bedenim yoktu L si vardı vede siyahı ve sütlükahvesi var bak istersen 42tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…