- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.381
ŞenizŞenizŞeniz
veririm ama gecenin bi vakti aramayın işimizi bölmeyin hee
cinsiyeti belli olsun güllü bak ben ona ne göndericem :asigim:
:jeyyar::jeyyar:
aramayız ben biizm de kocemiz var bzide aramayın bi tek gündüzleri :roflol::roflol:
uy yerim seni nelerde düşünürmüş canım benim ŞenizŞenizŞeniz
teyzesiyim tabi düşüncem
güllü dün akşam canım çok sıkıldı apo hep pc de diyo bana battaniye örüyodun ör yine aklıma geldiki sanada örim ecrine yaptığımdan patiki sanırım yapabilirim ama işlemesini yapamam onuda ferideye yaptırırım
güllü dün akşam canım çok sıkıldı apo hep pc de diyo bana battaniye örüyodun ör yine aklıma geldiki sanada örim ecrine yaptığımdan patiki sanırım yapabilirim ama işlemesini yapamam onuda ferideye yaptırırım
şeker teyzesinden mercimeğe bolera :asigim:
ecrin kim
güllü çok güzel örme battaniyeler oluyoo benim kardeşime almıştı annem öncede aynı senin resmini koydugun tarzda
ey gidiii gülşen 15 gün öncee ne hayaller kuruyodun şimdi ne .. şimdi aklında sadece bebiş var dimiii
heveslenmeye başladın sende
ORTAK ARKADAŞIMIZIN bbeişii yerim onuuuecrin kim
kız ozaman ben onu çok kısa sürede bitirmiştim olsun yaparım nedemekk aşkolsunnevet ecrine yapmıştın zahmetli olmasın sana canım baya uğraşlı o
patik yapabiliyonmu sen bende işlerim işlemesini ama yapılışını anlamadım benneyaptımki
arkadaşımızın bebişi
arkadaş ortamının ilk bebeği :)
ORTAK ARKADAŞIMIZIN bbeişii yerim onuuu
kız ozaman ben onu çok kısa sürede bitirmiştim olsun yaparım nedemekk aşkolsunn
yerimo niiiiiiiiiiiiŞeniz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada apo aradı bütlere girmiştiii açıklanmışş ve sadece 1tanesinden geçerim diyodu resmen mucize oldu ve hepsinden geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocam 3.sınıfa geçtiii :sm_cool::sm_cool::Saruboceq:
evet dünyam değişti komple hayallerim düşüncelerim korkularım farklıydı şimdi çok farklıbenneyaptımki
ORTAK ARKADAŞIMIZIN bbeişii yerim onuuu
kız ozaman ben onu çok kısa sürede bitirmiştim olsun yaparım nedemekk aşkolsunn
:[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?