Geyiğin Gülleri

güllü dün akşam canım çok sıkıldı apo hep pc de diyo bana battaniye örüyodun ör yine aklıma geldiki sanada örim ecrine yaptığımdan patiki sanırım yapabilirim ama işlemesini yapamam onuda ferideye yaptırırım

evet ecrine yapmıştın zahmetli olmasın sana canım baya uğraşlı o
patik yapabiliyonmu sen bende işlerim işlemesini ama yapılışını anlamadım benneyaptımki

güllü çok güzel örme battaniyeler oluyoo benim kardeşime almıştı annem öncede aynı senin resmini koydugun tarzda

ey gidiii gülşen 15 gün öncee ne hayaller kuruyodun şimdi ne .. şimdi aklında sadece bebiş var dimiii
heveslenmeye başladın sende

evet dünyam değişti komple hayallerim düşüncelerim korkularım farklıydı şimdi çok farklıbenneyaptımki

ORTAK ARKADAŞIMIZIN bbeişii yerim onuuu
evet ecrine yapmıştın zahmetli olmasın sana canım baya uğraşlı o
patik yapabiliyonmu sen bende işlerim işlemesini ama yapılışını anlamadım benneyaptımki
kız ozaman ben onu çok kısa sürede bitirmiştim olsun yaparım nedemekk aşkolsunn

arkadaşımızın bebişi
arkadaş ortamının ilk bebeği :)

yerimo niiiiiiiiiiiiŞeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada apo aradı bütlere girmiştiii açıklanmışş ve sadece 1tanesinden geçerim diyodu resmen mucize oldu ve hepsinden geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocam 3.sınıfa geçtiii :sm_cool::sm_cool::Saruboceq:

annemde örmüştü bi tane tığ iel süslemnişti güseldi oda öle bişiy istiyom kullanışlı olur
bazıb şeleri simdiden başlamam lasım sıkışmamm için

aaaaaaa çok sevindim nilüm hade gözünüz aydınn yuuppi :dance::dance:

evet dünyam değişti komple hayallerim düşüncelerim korkularım farklıydı şimdi çok farklıbenneyaptımki

:mymeka:ekiz ogada diyodunm sana kızıyodun bana

hatırlıyonmu esistemde ebruya yap yap yap hergün uşak yap derdşm hiç istemesdi
hatta nefret ederdi bebeklerden biliyosunda
peki şimdi
deli oluyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…