• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyiğin Gülleri

ozaman sana latif doğandan küstümü armağan ediyorumm edacım mucaksssssss

buakşam yapıcam mücveriii

bende sanaaa damüstünde uneler damüstünde unelerrr minnak minnak memeler şarkısını armağan ediyorummmmmm :roflol::roflol:
ekizzz gaybanaaaa (hahahaaa bu laflar senin eserimmm kuşum kuşumu .... :):) :roflol: )
seviyim seni ekızzz

edda saçların dökülmüş yavrimu sırnaşık şey

he gızzzz habu site yüzünden millete laf yetiştirmekten döküldü :roflol:

:dilcikar:

ŞenizŞeniz bizde bilmek isteriz her iğneni çiçekŞeniz

:roflol::roflol::roflol:

Şeniz mucakkkk sana kocamannn

oyyy kurban olurum ben sana Şeniz

hepinizi çok seviyorum hepiniz çok yakınım gibisiniz rahatım yanınızda

bende yazam o zaman kıskandım

Huysuz :1rolleyes:3 öğün uğrar alttan bakar gider

Şeker oyyy :1rolleyes: canommm net bi karakter çat çat

Lülüm :1rolleyes:bidenem fantezidaşım benim iki azgın anca bildiğimiz o
çok sıcak samimi kimseyi yargılamadan muhabbetini yapan hatun

Güllüm o birrrr anne :1rolleyes: yerum oni ne kaa tatlı bi hamiş olucak o güllüm sınırsız geyik yapabilir çok seveyi muhabbeti

Çiçekim :1rolleyes: canım benim ya çok dadlu çok samimi çok heyecanlı hemde kırılgan

bende böyle yorumladım hepinizin altın kapleri var hepiniz çok iyisiniz seviyim sizi
açlık başıma vurdu lülü senin yüzünden duygusallaştım

anamm ŞenizŞenizŞeniz sankim okul sonu yıllık hazırlıyos :roflol:

çok saol cnm benim bende çokkk sefiyom senü

bende sanaaa damüstünde uneler damüstünde unelerrr minnak minnak memeler şarkısını armağan ediyorummmmmm :roflol::roflol:
ekizzz gaybanaaaa (hahahaaa bu laflar senin eserimmm kuşum kuşumu .... :):) :roflol: )
seviyim seni ekızzz

Şeniz mucakkkk sana kocamannn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: minnak heee ay koptum :roflol::roflol::roflol:,
yerum onun ben minnaklarını :roflol:Şeniz

anamm ŞenizŞenizŞeniz sankim okul sonu yıllık hazırlıyos :roflol:

çok saol cnm benim bende çokkk sefiyom senü
ay evett hatıra yazıyoz yadaa:roflol:
mantarlı börek mi yapsam akşama canım istiyo ama nasıl olur ki ilk defa deniycem normalde hep annem yapardı
e börek bildiğimiz yaparsın ne varrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: minnak heee ay koptum :roflol::roflol::roflol:,
yerum onun ben minnaklarını :roflol:Şeniz
yiyesiniz minnaklarımı he mafoldumben

lülüden özendim :icecream:
:utangac:

şu misafir içinde bi kaç bişi yazmak istiyorumm

memur gibi belirli saatlerde hep burda sabah 8 akşam 4
4den sora inanki yokluğunu hissediyorum çok acı çekiyorum yokluğnda lüüffen 4den sorada evden bağlan lüffennnnnn

ahan kıskandım herzamnaki gibi bende yazıyımmmm

kömürrrr : ulan tam yere bakan çıktıııı nerdeyse onun yorumlarının başına kırmızı nokta koyacagız kocamannnnn o bir fatezist :):) (bu sıfatı ben buldum :roflol:)

şeker : o tam ev hanımııı olabilecek kapasitede akıllı başlı arada bizimle zıpırıyo işte yoldan çıkarıyoruzzzz zemuszemus .. ama şekerde onda bi lazlık var biyerden karışmış annesimi geldi buralara babasımı bilmiyom :)))) bize benziyooo :))))

güllü : o bir anneee .. uşak anne... iyidir hastır... samimidir bir derdin olunca başını yaslayabileceğin tarzdan arkadaş... her an konuşur :roflol: o olmasa topikde in cin top oynar eminim :))) ama hiç susmazzz nerde ne var ondan sorulur... :ecrin_bebek:

huysuzz: seviyom huysuzudaa çok sıcak candan fakat işte ar bağlantımız kopuyo aklına bişe gelince yazıyo :)))) Şeniz

nilüfer: içi dışı birdirr saklamaz gizlemez ağzında baklayı ıslatamaz (benim gibi) ne düşünüyosa söyler söylemese tuttsa sanki biri onu kesecek vijdanı el vermiyoo atıyo dışarı.. attıgı içinde kurucuk kaldııı :))))) :roflol: :roflol: lülül daaaa demliklerin nilüfer diyince aklıma demliklerin ucundaki lülükkkkk geliyo :roflol:: hahaa

göksenin : gökseninnn eski amerika başkanın karısını benzetiyom yaşlanınca ona benziyocak kimdi lan oo durrr şeyy bushun karısı :))) asil bi hatunnn gökseninn kırmızı ayakkabılarını giydigi düğünü unutmam bak hükümet gibin hatunnn :):):))) samimiii içtenn sıcacıkkkkkk

Son düzenleme:
şu misafir içinde bi kaç bişi yazmak istiyorumm

memur gibi belirli saatlerde hep burda sabah 8 akşam 4
4den sora inanki yokluğunu hissediyorum çok acı çekiyorum yokluğnda lüüffen 4den sorada evden bağlan lüffennnnnn

:roflol::roflol::roflol:

süperdi kesinlikle ve bende ekliyim
bu misafir kesinlikle daha önce üye olup birilerine küsüp daha gelmicem dien biridir:roflol::roflol:

bakın ben akşam bu böreği yapcam vaktim olursa
yemek topiğinde gördüm
mısraya gıyabında tşk

cimg3442l.jpg
[/URL][/IMG]

Back
X