- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.281
aklımda bir patates salatası var allah nasipederse c.tesi güllü siz gelince yapacam
çıktı alıp geliyom
unuttum güllü kız du açam
kayganamı yaparım yetiştirebilirsem çünküm burdan gidicemm size gelceniz olsun yaparım tamam
canın başka bişi istiyosa sölee vallaa
kız nilü şaka dedim ya espirik olsun die akşam yiyeedim ya
hiç yorma kendini cnm saol cnm biliyom yaparsın Şeniz
geldim bidenem
son 34 dak. kalmış güllüm
ayyy ne kadar imreniyorum sizin arkadaşlığınıza
ayyy ne kadar imreniyorum sizin arkadaşlığınıza
evet cnm bedne aşama düşünüyom ne yapsam yemeye die kayanyamı geçsem acap :roflol:
geçen akşam saat 6 larda aradı beni gel yemek hazırladım dedi bende anama gidiyodum dedim annem gidiyom başka zamanazemuszemus
bencede ona git çokyoruldum bugün bide halsizlik var kendimi buraya attım anne direk de:jeyyar:evet cnm bedne aşama düşünüyom ne yapsam yemeye die kayanyamı geçsem acap :roflol:
geçen akşam saat 6 larda aradı beni gel yemek hazırladım dedi bende anama gidiyodum dedim annem gidiyom başka zamanazemuszemus
canum benim sende burda olsan aynı oluruk emin ol ŞenizŞeniz keşke öle bi fırsatımız olsa
gel sanada yaparım nedemek ah keşke gelsenz
ama sen biliyonmu biz güllüyle kavga bilem etmiştik bikere msn de sora maildee ne kötüydüüü sora özür diledi barıştıkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede ona git çokyoruldum bugün bide halsizlik var kendimi buraya attım anne direk de:jeyyar:
o başka zaman neden bu akşam olmasın yerimseniben
sırnaşık şey
ama sen biliyonmu biz güllüyle kavga bilem etmiştik bikere msn de sora maildee ne kötüydüüü sora özür diledi barıştıkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
seni çok özledim anne desin sırnaşık şey
seni çok özledim anne desin sırnaşık şey
demek suçlu güllüştü :roflol:
o anda burnu uzarsaaa :roflol::roflol::roflol:
o anda burnu uzarsaaa :roflol::roflol::roflol:
mıçacak şimdi bana bakk erkek fatma :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
haykıra haykıra gülcem de tutuyom kendimi ha kalabalık bugünlerde burası gün var sankim:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?