Geyiğin Gülleri

benim mutfak dolabı da krem kahve
ama dolap sayısı az
rahat rahat yerleşmiyor eşya
bazı mutfak eşyalarımı çıkarmadım mesela

ZATEN güllü mütahit yapıyooya özenmeskii yapar verir yada takmadan mutfağı sen dersinki ben bunu istemiyorum şu kadar verim üzerine şunu yap dersin o yüzden bunu mütahit yaptı feridede beğendi değişmediler sadece banyonun duşakabini değişicek
bu tam beyaz değil kırık beyaz kremgibi sırf beyazlar kullanışlı olmas saten hemen çabuk kirleniyoo sğrekli bez elinde olması lasım
saten evi öle aman aman güsel değil ha sonuçta kendi evi deyip geçiştiriyos bundan iysi şamda kayıısı

inş.allah kısmet ederde ilerde ev alırsak
geniş mutfağı olsun istiyorum
ve mutfak dolaplarını kendi gönlüme göre yaptırmak istiyorum

amin canım inş
benim kendi evim ama bende değiştirmedim dolaplarım yetersizdi ufak yani mutfağım
karşı duvara da dolap yaptırttım o kadar bi de düğün üstü çok masraf çıkarmak istemedim açıkçası iyi mi ettim kötü mü ettim gerçi ya neyse

he aynen haklısın

bnde rengini çok sevmedim
ama belkı ilerde sticerlerla bu model verse bi kapağa değişir bilmıyom

bnm dolabımda küçük ya zor sığıyorum krem kahve
heralde tüm kiracıların krem kahve
nıyeyse :)

düşünceli davranmışsın bence
ilerde yeniden yaptırabilirsin

evet şeker 5odalı fakat kullanışsızz adam kıç kadar odalar yapmış öle yapacağına o 2minnak odayı 1kocaman oda yap mesela onun evi 5odalı ama benim ev daha büyüğkk

ben şimdi sizden akıl istiyorum bana fikir verin lütfen
şimdi benim evimin içinde mermer merdiven var üst kata çıkmak için yazın gelin oldum diye oraya bişey koymadım halıfleks gibi
eşim şimdi diyoki kışın soğuk olur oraya bişey serelim
sizden fikir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…