- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.601
hayır güllüümm şeyiyle viledayı tutup temizlicek annamadı sennnnnnnnn
yalancı sen benimlen muhattap olmak istemiyin demi :çok üzgünüm:
aramıyom la hıhh :dilcikar:
bende sabah çok crladımyaa sesim kartttt boğazlarım sızliyyyyyyyo :roflol::roflol:
benide arama demek istedi galiba :roflol: :roflol: :roflol:
bende sabah çok crladımyaa sesim kartttt boğazlarım sızliyyyyyyyo :roflol::roflol:
yooooo
siz sesim ince sesin tatlı diyince bende belirttim cırlamaktan boğazlarımı yırttım sabah diye :) süprizzzzz
yooooo
siz sesim ince sesin tatlı diyince bende belirttim cırlamaktan boğazlarımı yırttım sabah diye :) süprizzzzz
çiçekin konuşma uslubu bzden daha farklıdır istanbulvari konuşur oo mesela biz hemen anlaşılır karadenizlioldumuzama o öle deildir
sende çok düzgün konuşuyosunçiçekin konuşma uslubu bzden daha farklıdır istanbulvari konuşur oo mesela biz hemen anlaşılır karadenizlioldumuzama o öle deildir
karadeniz şiveniz varmıdır bilmiyorum ama
beni aradığında ben anlamadım o şiveyi açıkçası
senin yüzünden belli zaten ne kadar kibar bi kızceğiz olduğun canem:1hug:
çiçekin konuşma uslubu bzden daha farklıdır istanbulvari konuşur oo mesela biz hemen anlaşılır karadenizlioldumuzama o öle deildir
çiçeki aradım açmadı müsait değildi sanırım
güllünün de patronu geldi olmaz
şekerimin tlf evde
huysuzun nosunu bilmiyim
te bu kaaa kimse beni aramadın demesin
hayır merkezde kimsede yoktur o şive köylerde vardır fakattt diyelim yerel bi kanl röportaj yapıcak sokakta herhangi birini çevirir ve inanın varya tutar şiveli biri çıkar resil eder bizi bölede bişi var. ben düzgün konuşurum tabii müşteri temsilcisiyim bugüne bugün
şaka biyana edanınki daha farklıdır konuşunca anlıcaksınız bayılırım onun konuşmasına birde kikirdeyerek gülmesine
hayır merkezde kimsede yoktur o şive köylerde vardır fakattt diyelim yerel bi kanl röportaj yapıcak sokakta herhangi birini çevirir ve inanın varya tutar şiveli biri çıkar resil eder bizi bölede bişi var. ben düzgün konuşurum tabii müşteri temsilcisiyim bugüne bugün
şaka biyana edanınki daha farklıdır konuşunca anlıcaksınız bayılırım onun konuşmasına birde kikirdeyerek gülmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?