- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.181
şeker çiçek hoşgeldiniz kuşlarr
günaydın ediş
hoşgeldin opuyorumnanaktan
nasılsın bu sabah sular duruldu mu
hoşgeldin çiçeğummm
iim bidenem senden naber bende senden konuşuyodum şimdi nilülen :roflol:
çiçek eniştenin telefon nuamrasını versene bana azz apo istedii
yok kıyafeti annatmadımmm az gülmedikya apoyla kız ayağa kalktı o ne öle yawww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
içersinde seni hayal ettim çiçekk :roflol::roflol::roflol:
saol kuşum iyidir ellerinden öper :))hoşbuldum kuşum Şeniz
naber nasılsın teyzoşum nasıl :asigim:
yok onu bilmiyom ne kıyafeti
ne konuşuyodunuzz kına kıyafetimi mi anlatıyodu lülük sana yoksaa
çiçek eniştenin telefon nuamrasını versene bana azz apo istedii
yok kıyafeti annatmadımmm az gülmedikya apoyla kız ayağa kalktı o ne öle yawww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
içersinde seni hayal ettim çiçekk :roflol::roflol::roflol:
napacakmış lülüüü ciddimi diyonn
yavruuuu ama harbi ne güzeldiii :):) pembe yeşil uyumuna bayılırım tam öyle giymiş annem diyoki çiçek tmm saçınıda böyle yağtır düğündeee dedim lanert olsunnn annneeeeee yazıkları olsun benzete benzete şu kadınamı benzetiyon benii :):):):):roflol::roflol::roflol::roflol:
yok onu bilmiyom ne kıyafeti
diodum ona msn den ki bende bişe al bakim bu ay
sonra dedim çiçekte oriflime üye oldu daha bişe almas bekide benden :roflol::roflol::roflol:
ya canım bi kadın var bırakmıyo sen ol snde o kapasite var satarsın aklıma girmeye çalışıyo . :roflol: girmem belki yaaa ben satamıyom katalog olunca anca kendime alıyom ozamandaa cebimde param kalmıyooo haşimdii sabah unuttum babamdan para almayı param yokkk maaşaa var 1 haftaa yaaaa
dün hlmi para çekiyo tamammı geldi dedi banakii para veriyim sanaa ..dedimki yok istemiyorum !!:a015:
ama gel içime sor :roflol::roflol::roflol::roflol:
ya canım bi kadın var bırakmıyo sen ol snde o kapasite var satarsın aklıma girmeye çalışıyo . :roflol: girmem belki yaaa ben satamıyom katalog olunca anca kendime alıyom ozamandaa cebimde param kalmıyooo haşimdii sabah unuttum babamdan para almayı param yokkk maaşaa var 1 haftaa yaaaa
dün hlmi para çekiyo tamammı geldi dedi banakii para veriyim sanaa ..dedimki yok istemiyorum !!:a015:
ama gel içime sor :roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydın yawru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoooooooooook hastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?