Geyiğin Gülleri

çiçek eniştenin telefon nuamrasını versene bana azz apo istedii

yok kıyafeti annatmadımmm az gülmedikya apoyla kız ayağa kalktı o ne öle yawww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

içersinde seni hayal ettim çiçekk :roflol::roflol::roflol:

napacakmış lülüüü ciddimi diyonn

yavruuuu ama harbi ne güzeldiii :):) pembe yeşil uyumuna bayılırım tam öyle giymiş annem diyoki çiçek tmm saçınıda böyle yağtır düğündeee dedim lanert olsunnn annneeeeee yazıkları olsun benzete benzete şu kadınamı benzetiyon benii :):):):) :roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbuldum kuşum Şeniz
naber nasılsın teyzoşum nasıl :asigim:
saol kuşum iyidir ellerinden öper :))

ne konuşuyodunuzz kına kıyafetimi mi anlatıyodu lülük sana yoksaa
yok onu bilmiyom ne kıyafeti
diodum ona msn den ki bende bişe al bakim bu ay
sonra dedim çiçekte oriflime üye oldu daha bişe almas bekide benden :roflol::roflol::roflol:

bizede anant len ney o

sen ver len:dilcikar:

kız ama harbi güseldi ama ona yakışmadı bence senin gibi ince zarif biri giyse daha çok yakışarrrsositososito

yok onu bilmiyom ne kıyafeti
diodum ona msn den ki bende bişe al bakim bu ay
sonra dedim çiçekte oriflime üye oldu daha bişe almas bekide benden :roflol::roflol::roflol:

ya canım bi kadın var bırakmıyo sen ol snde o kapasite var satarsın aklıma girmeye çalışıyo . :roflol: girmem belki yaaa ben satamıyom katalog olunca anca kendime alıyom ozamandaa cebimde param kalmıyooo haşimdii sabah unuttum babamdan para almayı param yokkk maaşaa var 1 haftaa yaaaa

dün hlmi para çekiyo tamammı geldi dedi banakii para veriyim sanaa ..dedimki yok istemiyorum !!:a015:
ama gel içime sor :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: sendeki inat varya katır inadı :roflol::roflol::roflol:

öküz ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

fakir ama gururlu :a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şuan hava öle bir karardıkiii feci yağmur geliyo kıslar sıkı durunn
şemsiyesi olmayan celal birsen şemsiyesi verilir :1rolleyes:

akşamda düğün var off yaaa kızlar kuaföre nere gidemmmmm

lülü özel msj atamıyom arayıp sakın küsmemizle ilgili bişe demee...
haşimi beni aradı 11 de fırın eve gidecekmişşş gidelim dedi ustada gidecek yerleştirecekmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…