Geyiğin Gülleri

:roflol::roflol::roflol: deli yaa

yalan söelmeni tasvip etmem ama

izin vermesmi gerçeği sülesenkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
çok şükür benm artık akmıyo şeeker geçen gun nası akıyo varya bn peçete çıkarana kadar şıp şıp su gibi
bugun yok da içi acıyo silmekden galıba
geçer snınde bugun yarın

yaa aynen öyle su gibi akıyor
elimde peçete geziyorum
burnum kızardı silmekten
kolonya çekiyorum burnuma o da yakıyor :1no2:

suuuu çok kızdım :mymeka:
doğruyu söle annene Allah korusun ya yolda bişey gelse başına :mymeka:
çabuk git böle böle de annat durumu
konuşmam bi daha senle

annem daha kesmedi beni,delimisin böyle bişey anneme söylenirmi çocuk samsuna geliyor annem 100000 kere arıyor anneme tel.da cvp vermekten çocukla konuşamıyorum yanımda olduğu halde

:roflol::roflol::roflol: deli yaa

yalan söelmeni tasvip etmem ama

izin vermesmi geçeği sülesenkaydirigubbakcemile

öldürür beni delimisin,sevgilimin arkadaşının sevgilisi trabzonda askerlik şubesinde memur şimdi o yarın mesai bitiminde ordan gelecek bende burdan yola çıkcam ,ayy süper olacak,az moralimi bozmayın ya

lmaz:
habersiz gitmen hiç doğru değil
allah korusun başına bişey gelse
sakın yasakkelime

lmaz:
habersiz gitmen hiç doğru değil
allah korusun başına bişey gelse
sakın yasakkelime

ya izin istesem bile kser beni ne diyonuz napıyım hem bişey olmaz geçen bayram dönüşü ben trabzondan otobüse bindim,benimki aradı nerdesin dedi keşaptayım dedim ,otobüsün en önünde oturuyorum bide,birden jandarma arabası geldi otobüsü durdurdu dedim ne oluyor acaba ,birde baktımki benim sevgilim bindi otobüse ,hadi aşkım in dedi,bütün otobüs bize bakıyor ben indim otobüsten,biraz giresunda takıldık sonra o arabayla beni bıraktı samsuna mahhalledeki taksi durağına ,çok komikti taksicide şaşırdı bi sokak tede indirdi beni

annem daha kesmedi beni,delimisin böyle bişey anneme söylenirmi çocuk samsuna geliyor annem 100000 kere arıyor anneme tel.da cvp vermekten çocukla konuşamıyorum yanımda olduğu halde

o zaman sevgiline gideceğini değilde bi arkadaşınla buluşmak için yola çıkacağını söle
nolur nolmaz:1no2:

o zaman sevgiline gideceğini değilde bi arkadaşınla buluşmak için yola çıkacağını söle
nolur nolmaz:1no2:

o zamanda izin vermez uzak değilki çok fazla 3 saat sürer sanırım bugün dışarı çıkıp otobüs saatlerine bakacam,gerçekten dikkat ederim bişey olmaz ne olur ya zaten iş için hiçbir yerden haber gelmedi canım çok sıkkın çok bunaldım

akannehir
güllü ayetel kürsü oku sen ya fakire para falan ver
tmm cnm:Saruboceq:
öldürür beni delimisin,sevgilimin arkadaşının sevgilisi trabzonda askerlik şubesinde memur şimdi o yarın mesai bitiminde ordan gelecek bende burdan yola çıkcam ,ayy süper olacak,az moralimi bozmayın ya
tmm bişe demedik cnm inş hayırlısı olur

ben korkarım böle şelerden falla

hayırlısıyla git gel o zaman
kimseden bişey alıp yiyip içme uyuma yolda gözün yolda olsun tlf elinde olsun sevgiline bindiğin saati söle otogardan alsın sei

gençlik korkmaaaaaaaayy

deli cesareti var sanırım canım

hayırlısıyla git gel o zaman
kimseden bişey alıp yiyip içme uyuma yolda gözün yolda olsun tlf elinde olsun sevgiline bindiğin saati söle otogardan alsın sei

yolda inecem canım zaten hemen askeriyenin önünde,bide birzdan dışarı çıkıp otobüs saatlerini felan araştırcam ya ulusoy ya metro olur,merak etmeyin siz tşk ederim düşündüğünüz için

kırılma canım bize zaman kötü çok şeyler duyuyoruz uyarmak istedik sadece en doğru şeyi sen bilirsin zaten:1hug:

kırılma canım bize zaman kötü çok şeyler duyuyoruz uyarmak istedik sadece en doğru şeyi sen bilirsin zaten:1hug:

yok canım kırılırmıyım,ama sizler hepiniz evlisiniz ,hani anne gibisiniz ,allah korusun kaza hariç bişey olmaz,arkamda tsk var kaydirigubbakcemile3 otobüsün plakasınıda vericem sevgilime

aman bende korkarım öyle şeylerden
çok tırsağımdır ben

dikkatli ol suprensesi
sevgilin ne iş yapıyorki
jandarmayla durdurdu otobüsü
anlamadı ben fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…