- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #8.441
yarın akşam giresuna gidiyorum ama sevgilimin yanına,sevgilimin arkadaşının sevgilside trabzondan gelecek tabi ben anneme buralardayım felan dicem ayşede fatmada birinde kalıcam dicem ama ben giresuna gidip sabah çok erken gelecem:1ninca:dayanamadım söyledim birine işte sonunda ohhh
çok şükür benm artık akmıyo şeeker geçen gun nası akıyo varya bn peçete çıkarana kadar şıp şıp su gibi
bugun yok da içi acıyo silmekden galıba
geçer snınde bugun yarın
suuuu çok kızdım :mymeka:
doğruyu söle annene Allah korusun ya yolda bişey gelse başına :mymeka:
çabuk git böle böle de annat durumu
konuşmam bi daha senle
ay herkes hasta bu ara dikkat etsene bebişim
:roflol::roflol::roflol: deli yaa
yalan söelmeni tasvip etmem ama
izin vermesmi geçeği sülesenkaydirigubbakcemile
yarın akşam giresuna gidiyorum ama sevgilimin yanına,sevgilimin arkadaşının sevgilside trabzondan gelecek tabi ben anneme buralardayım felan dicem ayşede fatmada birinde kalıcam dicem ama ben giresuna gidip sabah çok erken gelecem:1ninca:dayanamadım söyledim birine işte sonunda ohhh
büroda grip olanlar vardı
onlar geçirdi sıra bana geldi :gitme:
ne getirdi bana da yolla bizim yemek güzel değildi töbe haşaa
aç kaldım
lmaz:
habersiz gitmen hiç doğru değil
allah korusun başına bişey gelse
sakın yasakkelime
annem daha kesmedi beni,delimisin böyle bişey anneme söylenirmi çocuk samsuna geliyor annem 100000 kere arıyor anneme tel.da cvp vermekten çocukla konuşamıyorum yanımda olduğu halde
o zaman sevgiline gideceğini değilde bi arkadaşınla buluşmak için yola çıkacağını söle
nolur nolmaz:1no2:
akannehirannem daha kesmedi beni,delimisin böyle bişey anneme söylenirmi çocuk samsuna geliyor annem 100000 kere arıyor anneme tel.da cvp vermekten çocukla konuşamıyorum yanımda olduğu halde
tmm cnm:Saruboceq:güllü ayetel kürsü oku sen ya fakire para falan ver
tmm bişe demedik cnm inş hayırlısı oluröldürür beni delimisin,sevgilimin arkadaşının sevgilisi trabzonda askerlik şubesinde memur şimdi o yarın mesai bitiminde ordan gelecek bende burdan yola çıkcam ,ayy süper olacak,az moralimi bozmayın ya
o zamanda izin vermez uzak değilki çok fazla 3 saat sürer sanırım bugün dışarı çıkıp otobüs saatlerine bakacam,gerçekten dikkat ederim bişey olmaz ne olur ya zaten iş için hiçbir yerden haber gelmedi canım çok sıkkın çok bunaldım
gençlik korkmaaaaaaaayy
hayırlısıyla git gel o zaman
kimseden bişey alıp yiyip içme uyuma yolda gözün yolda olsun tlf elinde olsun sevgiline bindiğin saati söle otogardan alsın sei
deli cesareti var sanırım canım
yolda inecem canım zaten hemen askeriyenin önünde,bide birzdan dışarı çıkıp otobüs saatlerini felan araştırcam ya ulusoy ya metro olur,merak etmeyin siz tşk ederim düşündüğünüz için
kırılma canım bize zaman kötü çok şeyler duyuyoruz uyarmak istedik sadece en doğru şeyi sen bilirsin zaten:1hug:
yok canım kırılırmıyım,ama sizler hepiniz evlisiniz ,hani anne gibisiniz ,allah korusun kaza hariç bişey olmaz,arkamda tsk var kaydirigubbakcemile3 otobüsün plakasınıda vericem sevgilime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?