Geyiğin Gülleri

geçmiş olsun güllü aşermeyemi başladın kıs

çiçek hayırlısı olsun sonunda tarih var yani çok sevindim hadi bakalım su gibi geçsin sana
saçınıa çek ekle bebeeem

huylu günaydın bebem saol cnm

valla bilmiyom ama psikolojik canım bişiyler istiyo bu ara

ne istiyosa ye çünküüü senin değil bebişin canı istiyoo
ben lahana kapsülü diye bişe aldımmm
bakalım işe yarıycakmııı bundan sonra azar azar kilo vermem lazımm gelinlik 3 ay sonra gelinlik bakmaya başlarım ozaman kadarrrrrr azcık veriyimmm

:))) yiyom işte ama dondurma kötü etti beni

hiç halim yok yatsam uyusam -tatlicadiarzu-

kız o işe yarıyo dene ama son aylar saten koşturmadan vercen kilo cnm

ozamana kadarda 2-3 kilo versen yeter sana :lepi:

bizde dün sabah kalktık saatler alınmıştıya a dedim erkenmiş yattım biras uyuduk sonra yine kalktık biras nete girdik yatakda oyalandık felan baktım bizimki rahat durmuyo kaçayım dedim kaçamadım elinden kaydirigubbakcemile3
neyse sonra kalktım kahvaltı felan yaptık işlerimizi yaptık nebi çıktı berbere saç kestirmmeye bende ablamla çrşıya indik biras gezdik felan sorna bize geldik ablam bizde kaldı akşam öel çay çerez dondurma :)) derken güseldi sabah kalktık kahvaltı yaptık geldim

Son düzenleme:
:))) yiyom işte ama dondurma kötü etti beni

hiç halim yok yatsam uyusam -tatlicadiarzu-

kız o işe yarıyo dene ama son aylar saten koşturmadan vercen kilo cnm

ozamana kadarda 2-3 kilo versen yeter sana :lepi:

herkez öyle diyo ama streslenşince benim iştahım azalmıyo aksine artıyooo oyüzden son 2-3 ay duba olmazsam kardırr :):):):)))) :roflol::roflol:

gülşenn arkadaşın eşi hamileydiii dedimki senin kesinlikle oğlun olacak oğluu olacakmış cinsiyeti cuma belli olmuş :):)))

demiştim tahminlerim bu konuda yanılmıyorrr

gülşenn arkadaşın eşi hamileydiii dedimki senin kesinlikle oğlun olacak oğluu olacakmış cinsiyeti cuma belli olmuş :):)))

demiştim tahminlerim bu konuda yanılmıyorrr
ana kaydirigubbakcemile3 bana ne demiştin sen kızmıydı kaydirigubbakcemile3
iyiyim şükür canım aynı şikayetler devam ediyo:) sen nasılsın hafta sonu ben de full uyudum:sm_confused:

bende uyumak istmiyom ya çok kilo alcam die kendimi alıyom ama yinde kafamı ayakta tutamıyom :sinifsinif:

ana kaydirigubbakcemile3 bana ne demiştin sen kızmıydı kaydirigubbakcemile3

bende uyumak istmiyom ya çok kilo alcam die kendimi alıyom ama yinde kafamı ayakta tutamıyom :sinifsinif:

ne dediğimi unuttum ama bana senin kızın oalcak gibi geliyoo nilüferinde oğlu olacakkk sojra bunlar birbirlerini sevecekkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…