Geyiğin Gülleri

ya bırak hacizi daha önemli bişi var hoff yaa çıldırcamm resmenn
sinirim çok bozukkk
o soradan felen yosma ayrılcaktı o gıcık patronla konuşuyo yukarda duymanız lasım resmen üzerime oynuyoo
yok ısınamammışmıştaaaa
birde ismimi veriyo sora diyo isim vermiyimm
inanamıyorum duyduklarıma
kendi olamıyomuşmuşşşş sıcaklık göremiyomuşmuş
benle gamze beraber yiyomuşuzz ona demiyomuşuzz yalan ya beraber yemek yasak saten
sinirlerim bozuldu çıktım dışarı geldim
lanet olsun buna yaa
çıkıp üste yazdıklarını sölememek için zor tuttum kendimii ama dur az daha zorlasa herşeyi anlatıcam bekliyorum şuanda

düpedüz kıskancından hasedinden çatlıyoo
akşama akdar üstte oturuyo msn de yazışıyooo burayı arkdşlarına kötülüyooo patronlrada şirinlik yapıyo sora
derdi başka
diyemiyoki başka iş buldum ayarladım işimide ısınamamışmışş aptal ya aptalllllllllllllllll

lülü boşver be ne bozuyosun sinirini sıkıştır köşeye de bak kızım
bütün iletilerinin çıktısını aldım benimle uğraşırsan yayarım bunları patrona dükkanın önünden geçecek yüzün kalmaz
görür ondan sonra ne olacağını

s. olup gitti gerizekalı
ve okudumm bizim için arkdaşlarına yazmışki
arkdaşları demişki 2kızı halteedemedin oda yazmışkiii mahallekarılarıylamı uraşcam
daha mahalle karısı görmedi o
o başörtüsünü kafasından alcaktımki görcekti yosma
hep aldım çıktılarını okutucam patron gelince bizim hakkımızda sölediklerinide sorucam bakacam nedemek oluyo bu
nefret ettim yaa
giderkende hiçbişi demiyo haa insan ne bilim hakkını helal et bişi derrr
her sabah aldımız pohçalardan höpür höpür yerdii lafınıda etmiyom ama insan değilmiş be lanet olsun pislikk

hoffffffffffffffffffff offffffffffffffff çekip gitmek istiyorum bu hayattan bazenn
nekadar riyakar insanlar var ikiyüzlü çirkeff paragözzzzzzzzzzzz ne saysam azdırr şuanda öle sinirliyimkii
sinirde değil ama nasıl diyimm hazmedemiyorum yaa haksızlığa tahamül edemiyorummm

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

TUBİM MSN DE ileti geçmişii kaydediliyor ordann

hoşgeldinnn
gel az dertleş benle çok bunaldımm mafoldumben

ay ne kötü yaa. insanın işe gidesi gelmes orda olunca. varya hep kıskançlıktan oluo bunnar. müdüre okut tabi napacaksa o yapsın CADIARZU boşver sen işini iyi yaptıktan sonra kim ne derse desin yaparsa yapsın umdugunu bulamaz

defoldu gittii aldı parasını gitti aptak
kız birde bizim partmanın 3.katında oturuyorrr
sabah asansörde karşılaştıkkk önden çıktı kapıcının karısına böle yapıyo bugün son günümm
düşün kimlere anlatmış işle olan sıkıntılarını
allah bile benide anlattı gerizekalı yaa
nefret ediyorum böle insanlardan vasıfsız şeyyy

ay aman neyse sen napıyosunnn
buraya kimseler uramaz olduu nie böle oldu anlamıyorumm nie böle koptuk
hani yılbaşı çekilişi yapcaktıkkk noldu ya nolduuuuuuuuuuumafoldumben

oh iyi olmuşş herkes layıkını bulur.
bilmiimki noldu. benm sabah hep duruşmam oluo öğleden sonraalrı geliom işte anca. kombimiz bozuk bizimde 3gündürrr anla halimizi:kedi:
yılbaşı çekilişi yapalım evet süper bbişeeeee

nilüm gelemiyom çatlak burda çok sıkıldım bunaldım yaaaa

iyi oldu ors.............

sinir oldum ya sıfatında meymenet yoktu zaten
kız o anda konuşurken gidip verecektin eline görcekti
şıllık

abooo yaptırsanıza nolduu kombiye

yapalımda hani milletttt kimse yokk gelmiyolar dahaa noldu yada noluyo bilmiyorum
işlerimiz var dicekler ama öncedende işleri vardı şimdi nasıl oldu hufffffffffffffffff

nilüm gelemiyom çatlak burda çok sıkıldım bunaldım yaaaa

iyi oldu ors.............

sinir oldum ya sıfatında meymenet yoktu zaten
kız o anda konuşurken gidip verecektin eline görcekti
şıllık

o sinirle attım kendimi dışarı konuşursam ağlıcaktım çünküü
gerçekten çok kötü oldum mafoldumben

evet yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi

yarıns abah herksi toplayalım söelyelim istemeyen katılmaz saten biras daha böle giderse

daha açıp bakmıcam bile

şurda ne zorluklarla gidiyom milletn ağzını çekiyom ama yiende giriyorum kimse demesin işim var felan die işin olur 1 saat 2 saat sonrası ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…