Geyiğin Gülleri

efet güllü adet oldummm apo akşam ısrar etti şey içinn dedim bak biliyorum tam olcak o iş adet olcam diyim sana dedim dayanamıyom dedi neyse sabah bi uyandım hastalanmışımm dfemiştim ona kendi kaşındı :)

sıkkma canını dicem ama güllü aynısı ben işte anlıyorum senii

huylum kayınpederin gözlükleri vardı gözlükçüde geldi yanıma eddi alırmısın akşam getirirsin tamam dedim ama unuttum o akşam almaya çok bosulduu görmüyo adam resmen bende sabah erken gelip aldım gittim eve verdim ona jest yaptım yane

nilü hayırlısı olsun cnm üzülme allah büyük

apo ne dio ameliyat içine gitcekmi perşembe günü

kartıda vercem sana cep felan var arar özel konuşur ..

o bebiş şelerine ben ezelden beri hastayım gördümmü içim gidiyo ::)

şimdi bakmak daha değişik bi duygu :S:S

faceye kamili ekliyom

bimiyom glşen sabah hiç demedim hasta oldumu banyoya girdii gördü orkid poşetini geldi öptü beni anladım gördüğünüü dedim kaçarın yok kestiriceksin :) tamam aşkım üzülme dedi ama ben üzülmedim biliyodum olcamı asıl üzülen o oldu.hayırlısı olsun
ikna ederim olur belkide bakalım para durumumuza göre..

benim burda hemen wenice varya ordan aldım ya ama gülllüü girdim çıkamıyorum düşün 2tane hediye aldımm çok güsel şeylert varya yerjsin onları
hele kızlar içinnn :asigim:

weniceden bende kuzenime baya hediyeler almıştım birtane almaya girmişim aynı dediğin gibi 3-4 takım almıştım çok güzel şeyler vardııı

kuzenim kı ona minicik pembe mini etekler şortlar kot elbiseler harika şeyler almıştımm

aminn amin aminnnnnnnnnn

çiçekimmm efet hele pembe bi kürk gördüm allahım bittim ona yaa orda alırken içimden dedim allahım bukadar sevgiye neden bi çocuk vermiyosunnn allahın işine karışılmazz iştee o herşey
in güzelini yapar

verirrr daha erken yaa sen zaten çocuksun çocukun çocuku olmazzz bende çocukummm :)))

az büyüyelim sonraaa

ya nilü deme şöle yaa canım çok sıkkın üzülüyom saten :çok üzgünüm:

her şerde bi hayır vardır hayırlısı olsun inş :çok üzgünüm:

verirrr daha erken yaa sen zaten çocuksun çocukun çocuku olmazzz bende çocukummm :)))

az büyüyelim sonraaa

cıxx ben çocuk değilimmm kocaman oldum bee
aman neyse dramatik olamam hofff darlanmışım satenn,
bebek şeylerini görünce öle duygusal olabiliyorum ama geçiyo sora :)
urasana bana çiçek ösledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…