- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #10.721
çocuga kamil diye diye erkek yapcaz cocgu zorlaa kız olsada erkek gibi kız olcak haa:roflol:
benmde günüm vardı dün gititk dediki kadın dışarda yapcam ben kahvaltı. neyse yedik içtik hesap geldi herkes hesabını kendi ödedi şaştım kaldım böle gün yapmada ne var cok kızdı herkes ama bişey diemedik tabe kötükedihüso
he ya anası gibi olarkaydirigubbakcemile3çocuga kamil diye diye erkek yapcaz cocgu zorlaa kız olsada erkek gibi kız olcak haa:roflol:
benmde günüm vardı dün gititk dediki kadın dışarda yapcam ben kahvaltı. neyse yedik içtik hesap geldi herkes hesabını kendi ödedi şaştım kaldım böle gün yapmada ne var cok kızdı herkes ama bişey diemedik tabe kötükedihüso
mors ettin karıyı desene :=)
iyi yapmışsın
hak edene lafı yapıştıracaksın
he hak etti ama delikafadulden
mama yedim geldim cokacimcoook
ancak yersin :sinifsinif:
çiçekk mobilyalar çok güsell .ok beğendim hem modern hem klasikkk çok güsel ama yatak odasını öle alma daha farklı al yemek odası için çok ideall çok güsel
fıkranda süperdi :))))))))))))))))
çocuga kamil diye diye erkek yapcaz cocgu zorlaa kız olsada erkek gibi kız olcak haa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?