Geyiğin Gülleri

çocuga kamil diye diye erkek yapcaz cocgu zorlaa kız olsada erkek gibi kız olcak haa:roflol:
benmde günüm vardı dün gititk dediki kadın dışarda yapcam ben kahvaltı. neyse yedik içtik hesap geldi herkes hesabını kendi ödedi şaştım kaldım böle gün yapmada ne var cok kızdı herkes ama bişey diemedik tabe kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:

he ya anası gibi olarkaydirigubbakcemile3
vuşşşşşşşşşşşşşşş ölede günmü olur laa çok saçmaa diyeydinis keşkelmaz:

çiçekk mobilyalar çok güsell .ok beğendim hem modern hem klasikkk çok güsel ama yatak odasını öle alma daha farklı al yemek odası için çok ideall çok güsel

fıkranda süperdi :))))))))))))))))

çiçekk mobilyalar çok güsell .ok beğendim hem modern hem klasikkk çok güsel ama yatak odasını öle alma daha farklı al yemek odası için çok ideall çok güsel

fıkranda süperdi :))))))))))))))))

gerçekten güzelmi lülüüü
sence alıyımmı ?
ağırmıı ayy yanii güzelmiii :))

normalde öyle gün yapanlarda var fakat herkez evine çağırdıysaaa o kadın dışarı çapırabilirr fakat parayı kendi ödemeliydii çok saçma olmuş.. senin dediğin şewkilde yapanlar var alman usulu ama anlaşıyolar ve herkez öyle yapıyoo

kızlar o salak patron benle konuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
resmen dönmüşş
yalvarıyo bna salakkkkkkkkkkkk
inkar ediyoda söledikleriniiiiiiiii
benim senle sorunum yokkk olsa derim sana
sen işini güsel yapıyosun
nie ekmeğinle oynıyımm görseniz şok oldum
söledim o kıza neden böle dediniz inkar ediyo diyo öle demedimm eğer dedim sıkıntısı varsa onların senle onlar çıksın sen nie çıkıyosn demişmişş halbusem yalan kayıtlar var :)
işte öle
az moralim düseldi iyim ama patlıcammm öle şişikimkiii düğmelerimi açtım hoffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…