Geyiğin Gülleri

öyle herhalde
erken çık diyo ne zamandır yüzüne bakmıyom ya azdı:roflol:

ayyy lülü baban içinde geçmiş olsun
ya nıye ihmal ediyo
duygu sömürüsü yap ben babama " bak sen bilirsin torunlarınla gezmek oynamak istemıyosan devam et yoksa sen bilrisin " diyom ozman üzülüyo çok
yahu koca koca adamlar çocuk gibi uğraştırıyolar yahu

huylum çoksaol canımmmm..
efet öle yapcam akşam telefondada diyorum anneme kendisine diyememde anneme derim
şimdi ameliyat muhabetini biliyoya ben diyemiyorum bişi utanıyorum
ikna olcanı sanmıyorum ama bi gidicem ölede

feridede akşam aradıki yarın gelirmisin benimle kaynanası demiş kıyafet bak bayramda alcam sana felan
oda ipekyolda bi elbise beğenmiş sende gör dedi zamanım ollursa onunlada gidicem

ben bu ay bişi alamam diyodum bu bayramda yani çünkü daha ay ortası gelmeden paramız bitti ben maaş alamayınca öle oldu
apo akşam dedi biyere iş yapmış para gelcek alcam sana ne istersen dedi bakalım gelirse alcam gelmesse bişi yok bu bayram kimsye gitmeyi düşünmüyorum saten bi annemlere birde kayınvaldemlere okadar

yok silmedim nilü çünkü yazmadım naptını

sinirimi bozu gittimiz yede emri vaki yaptı bende kızdım nebiye dedim apar topar kalktık

ben geçen bayram iki elbise almıştım arife gunu çarşı doluydu mağazanın önune içindekileri tezgaha koymuş küçük bedenler kalmıştı hep ordan 2 randa almıştım birini giydim diğerinide bu bayram giyerım
başka bişe yok parada yok zaten
bızde bıyere gitmıyoz bı onlara bı bize halama bide okadar

yok silmedim nilü çünkü yazmadım naptını

sinirimi bozu gittimiz yede emri vaki yaptı bende kızdım nebiye dedim apar topar kalktık
yinemi hey allam gülsemmi ağlasammı bu kadına :)
iyi yapmışınn
bende almassam evdekileri değerlendiricem
kız bibibayramda görsen varya 2gün yetmiyoo nefret ediyorum
herkese gitmek zorundayıs sanki
bu bayram gitmicem büyükte konuşmayım ama istemiyorum gitmek evimde oturucam yada gezicem gönlümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…