Geyiğin Gülleri

buriyi yazmıosunuz gidip sanal çifcilik yapıosunz dimi,
yarın kocamn dogumgünüsü şundan gönderttim
bakim begencekmi bide yemek yicez yer ayırtiimm
güllü avatarın cok güzeellllll:ecrin_bebek:

bnetten sipariş ettim yarın 1 günde gönderiolamrış bak detayda yazıo. dicemde eve de getirsin hahaha:)
kömürcüm cok teşekürlerr
Sevdiğinizin ismi yazılı ve kalplerle süslü, bitter çikolata ile kaplı bir Aşk Buketi!

Hediye çiçeği içerisinde yaklaşık 50-55 adet çikolata kaplı kurabiye bulunmaktadır. 3 nolu resimde de görebileceğiniz gibi dilerseniz kurabiyeler üzerine sevdiğinizin ismi de yazılabilmektedir.

Mesajlı kurabiye seçiminizde, "seni seviyorum", "geçmiş olsun", "mutlu yıllar Aylin" vb. yazılacak maksimum 18 karakterlik mesajınızı "sipariş notu" bölümünde belirtebilirsiniz.
Balon almak isterseniz, balon üzerinde tercih ettiğiniz yazıyı (I love you, It's a girl, It's a boy, Happy birthday, Good bye, I'm sorry vb) ve balon rengini (pembe, mavi, kırmızı) "sipariş notu" bölümünde belirtebilirsiniz.

Zamanlama kısıtı olan teslimat taleplerinizde, siparişinizi minimum 1 işgünü önceden vermenizi tavsiye ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…