Geyiğin Gülleri

bu işide hallettikk

huylu senden ses çıkmadıı düşüp bayıldınmı kızz yoksam benmi çıktım sana :)))))))
oturma odası demiştimya eksiğimm şaka etttim kızzz bayılma :roflol:

yok la belım ağrıyo ya az 2 tur atıp odanın içinde gelıyom napim

he sana koltuk takımı alcam ist. bıyer açılmış 350 lıra koltuk takımı ordan alıp yollıcam sana:roflol::roflol: ne renk istisin söle ziyan zebil olmasan okadar yoldann gelcek

konu kapansın
birimiz kaçırıcaz şimdi ağzımızdan hee
hediye tarihi belirlernsin şimdi
ve allah kısmet ederse aynı gün verelim kargoya

konu kapansın
birimiz kaçırıcaz şimdi ağzımızdan hee
hediye tarihi belirlernsin şimdi
ve allah kısmet ederse aynı gün verelim kargoya

teeşkkürler şekerim elisine sağlıkk

tarih 25dedi kömürrr
güllüde öle dedi
uyarsa 25 yapalım o gün herkees versin en geç pazartesi 28inde herkein elinde olar salıda resimleri koyarıs yane 29unda ok mi

tamam 25 aralık herkeş yollasın pazartesi eliminzde olur kanımca çünkü cumadan çıkıo

okişşşşşşşşş

çok var yaaa 25 aralıga
hem ben zayıflama ilacına başladımm bakarsınız ölürüm giderimm hediye alacak olduguma yazık olurr ben paketini hazırlıyım ozaman annemden alırsınız yatagımın altına koyduruyom tememmiiii :))) :çok üzgünüm:c :roflol::roflol:

yuhhhhhhhhhh

manyağa bak beeeeeeeeee

deli deli konişma kaydirigubbakcemile

teeşkkürler şekerim elisine sağlıkk

tarih 25dedi kömürrr
güllüde öle dedi
uyarsa 25 yapalım o gün herkees versin en geç pazartesi 28inde herkein elinde olar salıda resimleri koyarıs yane 29unda ok mi

bende 20 sinde koyalım sonuçta belli olmaz 5 günüde bulabilir yılbaşından bi kaç gün önce elinde olsun iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…