Geyiğin Gülleri

gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınzemuszemus

günaydın canlarım

kocacımın yanına gitti 5te bi sıcak tavuk suyuna çorba yaptım bol karabiberli tavuğu fırına verdim garnitürlü
yanına nohutlu pilav yaptım salata yaptım

kocamı vikisledim yatırdım bi terlettim onu gece arada kaldırıp üstünü değiştirdim sabah iyiydi iki gözümün çiçeesi

kömürrrrrrrrrrr geçmiş olsunnnnnnnnn afferin iyi bakabilmişsin kocana
bu arada unutmadım çabuk resimleri ekleeeeeeee çok kızabilirim yohsamm

çiçek böcek sana noldu nie gene canın sıkkın

huylum günaydın senin belisin nasıl oldu

şeker çok severimmm ben ama apo yapıcak dışarda yapılanı yiyemiyorum

anaaa gerçektenmiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yanında olsam varya glme krizine girerdim yeminlee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy nasıl düştüğümü görseniz varyaaa ayagım kaydııı vııııjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj yere pat popomun üstüne bacaklar ilerde düşününnnn ayy herkez ay kız düştü diyolarr... :)) :roflol: :roflol:
ayyy çok utandımmmmmm o çizmeleri daha giymiycem yere sıfır popoma kadar nerdeyse bi çizmelerim var altları sanki buz pateniiii lanet olsun dedimmm her gören diyoki acıdımı diyomkiii yok et oldugum içinn yastıga düşer gibi düştümmmm :roflol::roflol::roflol:

he kızlar yaaa
dün giremeim zaten..
naptınız ne konuştunuzz geçmişi okiycak halim yok önemli bişey oldumu :)
hiç bişey olmadı canem önemli okuma yanee

ay kızlarrrrrrrrrrrr demeyi unuttum dün varya polknlik önünde popomun üstüne bi düştümmmmm görmeliydinizzz
kalkamıyommm :roflol: :roflol:

anaa acıdı dimi nasıl
ben kendimde düşsem başkası da düşse çok gülüyom yaa

makinemi burda bırakmıştım ya eşşoğulları parça çekmek için kaliteye götürmüşler alıcam öğlen :mymeka:
ne kızıyon be her moka sende:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…