Geyiğin Gülleri

teşkkur kısçeler bend e panten alamyı düşünuyom bıde kestırcem saçımı inş. karar değişmezsem

bız dün arkadaşa gittik o yuzdenyemek yapmadım
kıymam duruyo yıne köfte patates yapcam yaniim

hiç yimem yokk

karnımda tokk:d
misafirlüğe gidiyok kocişlen yedirrirler onu orda

mercimek çorbası
karnıyarık
yoğurt :lepi:

ohhh afiyetler olsun hepinize
benim canım yaprak sarması istiyo zeytinyağlı yanına sıcacık mercimek çorbası

afiyet olsun
hiçbişey yarığının tarifini versene
ismi ilginç geldi :jeyyar:

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cıx virmem
annemler varmış oraya aradı yağmur yağıyomuş dedım çarşıdan geçersen bak vodofonda lülüfere
yerimseniben

ayyy kız ama nerdeler ben üstteyim şuanda
anıların karşısındaki de gelsin hele :))

onlar şimdi eve giderler lülü çarşıya falan uğramazlar zaten

bizde çok seviyoz mısırı ama
gerçekten çok kokuyo ev üstün başın saçın :sinifsinif:

bi prof. pratisyenlerininle toplantı yaparken bi eğitimde şöle demişşş bir hastanız varr konuşamıyorr acıktığını söyleyemiyorr yediğinde kusuyorr kakasını söleyemiyor altına ediyor yürüyemiyor sürekli alıyor. herks hocam çok zor olur işte ben istememde v.s konuşmalar geçmiş prof benim var demiş benim öle bir ooğlum var. daha 6aylık aynen bu şikayetleri varrrr :)))

ilk duyduğpumda gerçekten çocuğu hasta sandım üzüldüm ama meğer dha bebekmişşş ne doğru dimii

uyyyy yerim ben onu
kakası bile güzeldir onun :asigim:

kızlar bişi sölicem benim eşimin bir arkdaşı varrr
süreklii haftasonları hatta haftaiçi bazı akşamlar eşimi arıyor bi çay içelimm foruma gidelimm diyoo
yani bensizz erkek erkeğe buluşupp çay içiceklermişşş
biizm çalıştımızı ve sadec e pazargünlermizin boş olduğunu bile bile her pazar arıyorr buluşalım die
gıcık oluyorummmmmm apoda herseferinde bir bahane buluyor bazı zamanlar kırılmasın die gidiyoo
sanırımda kıskanıyo biraz msn de felan laf sokuyoo ona apoda tınlamaz öle şeyleri mülayimdir ne denirse he derr ama öle sinir oluyorumkiii çok kötü bozucam bi gün onuu

bekar mı
ayrıca ne diyerek laf sokuyor

evet bekarrr
evlenmek isttiyor fakat kız yapim sana dediğimdede forsuna mok sürmüyooo diyki evlenip başımı derdemi soıkayım
apoya sürekli kılıbıkk ev kuşuuu v.b sözler sarfediyoo apo tınlamıyo ama ben kızıyorum
güya apo onunla çay içmeye gitmiyoya ondan bu şekilde konuşuyoo
işte siz daha çocuksunuzz ne evlendinizz
evimize geldi
haburası sizinmi şimdii
ay sinirimi bi oynatıyokiii gerzekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…