Geyiğin Gülleri

KIZLAR annem çok feci hasta olmuşşş akşam acilegidicem onunla
3de çıkıp gidicektik bi ilaç içmiş az iyi olmuşş
gidersekacile iğne vurucaklar die korkuyoo annem ciğer hastasıya o iğnenin içinde bişi varmışş hastalını nüksettiricekk o yüzden istemiyorum vurulmak dedi ama 5gibi çıkıp götürcem onu
ateşi varmış kusuyomuşş

çiçek gel yarınnn foruma gidicezz
beraber çıkarıs eve soraaa

glşen merve şamğuan istedi indirimde varmıı o litrelik olanlardan kaç lira yaz bitanede şampuan ona

tamam lülüü yarın hilmide yok yarın gidelim beraber forumaaa

pınarda foruma gidelim demişti olmadı sonradan o da katılsa aramısa olurmuu

canım şimdi gördüm yazdıklarınıııı
evet kola 1 haftadır hiç içmedimmm
çikolata bizküvi hiç yemedimmm
işte bu akdar yaptıgıma ragmen 1 kilo olması canımı sıktııı ((
bakalım 1 hafta daha deniycam haftaya bayram zatenn

günaydın şeker certur

akşam arıcaktım arayamadım nilüyü yaa saat 10 kadar çıkamadım mutfaktan

nasıl oldu annesi acaba

gnaydın kızlarr

tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

akşam acile gittikk iğne vurcaklardı annem istemedi ciğer hastası oldu için korktu bişi çıkıcak die
öle polikinliğe gittik allahrazı olsun bi doktor vardı çok iyi ilgilendi ilaçlar yazdı bisürü
bol c vitamini alıp dincenleksin dedi öle eve getirdik teysem geldi sobasını yaktı bende işe geldim
sabah aradım birazdaha iyiym dedi yatıyodu iştee
tipik grip fakat annem geçmişte verem hastalığına yakalandığı için çok ağır geçiriyo böle hastalıkları
direk ciğerlerine iniyo böle hastalar hiç grip olmaması gerekiyo üzülmemesi yorulmaması gerekiyo ama annemde hepsi mevcut

ay cnm ya çok geçmiş olsun dikakt etsin aman helede şuanki hastalıklar

saol güllü
hiç dikkat etmiyo çok fazla yoruyo kendini
o hasta haliyle yemek hazırlıyoo millete yapma diyorum yapmaa değmees inan çocuğunda olsaa düşünce olan kendine oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…