Geyiğin Gülleri

aynen acayip sıkıldım dışarıo çıkcam ama hava bozuk hiç havamda değilim bide dün saçımı yıkamadım üşendim bağladım tepeden kötü hissediyom oyüsden :)

bide benm varya kocam evde onlara tatil ben geldim salak gibi. edda düğüne gitimya resim eklimde bak sacım cok güzel olmuştu alıntı etmeyyyiiin

[/IMG]

Son düzenleme:
göksenin güsel olmuş cnm bende işte ilkez evlendikten sonra küt kestirdim rahattım ama uzadılar bayağı napsam kestirsemmi bilmiom

sen saçını ilk kestirdinya önleri uzun arkalar daha kısa ve simsiyah boyadın acayip hoş olmuşituuu böyle wamp bi görüntü katmıştı sanaa

he

evet bu rengide de modelide bende şok sefdim

ama boyatamıcam şimdi doğuma kadar

oyüzden kestirmektende vazgçtim yoksa kestircekim o model yine

kızlar birşey sorcam yarın bayramda kayınvalideye ne gider çikolatamı ?gecen bayram çikolata yaptırmıştım yine çikolata alcam başka sizce ne alabilirimm

çiçekmi alıyım ? canlımı gider cansızmı ? ay olurmuu cidden çiçek düşünmemiştim :))

dediğin gibi hediyede alabilirim diye bluz gibi birşey ama yada çiçek daha iyi sankiii

vazoya koyar kokulu bişey al canlı. gelen giden oluoya değişik oluo. ben anneme alırımda koyar vazoya hoşuna gider. ama kaynanama almam yenmeyen bişey oldugu için paranın boşa gitigini düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…