Geyiğin Gülleri

nilü şu zamanda bu zorluklarda ben olsam almam

alamam çünkü aıcırım paraya

eminim alsanda oda memnun olmas çünkü zorluğunu beraber çekiyosunuz

alsam bana kızar ama çok mutlu olcanı biliyorum çok istiyo çünküü
birde güllü günlerim felan bitti 1tane kaldı oda şubatta bitiyo borcum kalmadı hiçç
alsam babasının kartıyla alırım die düşünüyorum
ama çok kararsızımmm

glşen dün zehra geldi yanımaa
melewk çok kötüymüş sürekli sürekli bayılıyomuşşş sürekli hastaneye taşıyolarmış onu öle söledi
senin hberin varmı

1,200 çokmuş ama imkanın el veriyosa al bence geçen sene ben benimkine doğum gününde aldım arkasına da süpper bi yazı kazıttım çok beğendi
bence ihtiyacı olan bişeyi almak çok güzel

evet cnım insan ister sevdiği bişiyi almayı ama sizi sarsmıcaksa etkilemicekse al tabi
kim istemeski ..

glşen dün zehra geldi yanımaa
melewk çok kötüymüş sürekli sürekli bayılıyomuşşş sürekli hastaneye taşıyolarmış onu öle söledi
senin hberin varmı

aa valla haberim yok akannehir

kız nie acaba daha önceki rahatsızlığımı:S

kız melek dedin aklıma ebru geldi yaptı şeyi bitürlü atamıtom kafamdan çok siinirim bozuluyo düşününce

kömürümm evet pahalı diyom başka beğen beğendikleri hep bu fiyatlardaaa az daha düşünem
kayınpederlerde ankaraya gitti gelsinler bakimm naparım

bilmiyom glşenn pskolojik sorunları ezelden beri vardı onun satenn halendaha o sorunları iştee pskolojikmiş sürekli terapiyemi ne gidiyomuşş bişelerr
yorum yapmak istemedim ama allah diyorumm

ebru konusundada benimlede daha konuşmuyoo msn açtı yazdım yazmadıı bayramda mesaj atardı hep atmadıı yaf aman kendisi yatı kendisi küstü napim daha

he bilmiyodum meleğin o sorunlarını:S allah iyi etsin ne diyim..

ay aman bırak allah aşkına yaa

kıskançlığın kendinede etrafada zararı dokunuyo

koca kadın oldu hala çoçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…