- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #13.941
başağrısı oldugu zaman burun kanaması çok iyi biliyomusun lülüüüü
eger burun kanamazsaa beyin kanaması bile olabilirmiş..
hiç unutmam annanem burnu kanamıştı ama çok fazla aşırıı doktora götürdük acile demiştikiii eger burnu kanamasaydıı beyin kanaması olurdu Allah korusun burun kanaması iyidirr..
eger sürekli ise burunda kılcak damarların çatlamasından kaynaklanır..
kızlar buldum mutfağının resmini
he çiçek tam senlik beyas :))))
he yaa ben çok begendim gülşen wallaa ben olsam adamla konuşur taşınırdım şuanki ev sahibindende kalorifer paramı alırdım hamileliğin ilk aylarında taşındın taşındın aklında varsa ielrde daha zor olur çünküüü
mutfak beyass kapılar beyasss yerler laminantt bütün eşyaya uyarrr vede parasıda iyi Allah içinn yeride güzelll bide ev sahibi nasıl onu araşturrr eger dangalak bir adama çatarsann burnundan gelirr herşeyden önemlisi o bencee a.s
bizim orda bi ev varr..
o eve kim taşınırsa diyorumkii acabaa bunlar kaç ay dayanacaklar .. ilk giren anlamıyo giriyo..
adam öyle bi adamkiii kiracısı gecen gün evinde tavuk kızartmışş koku yukarı adamın evine gitmişyaa inmiş demişkiii demekki paranız varki tavuk pişiriyosunuzz kiranıza zam yapacamm ... yok kocan elinde poşetlerle eve geliyo markete vermeye parası var.. kiranızı arttırcam sürekli böyle... en az 7 aile geldi geçti benim gördügüm o evden :) a.s düşün işte vijdandan yoksun adam..
oyüzden çok önemli ev sahibi
e deli ne güsel eşyanı geniş geniş koyyy çocuna oda yapppp valla tam senlik bence 5oda
oda nere yapıcan çocunaaa
birde tanıdık bildik ev sahibii bence mantıklı bi çık bak orayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?