Geyiğin Gülleri

evet kola patates türk kahvesi bunları biliyom

neyse kızlaar çıkıom başım çok ağrıyo az daha yatim de kalkarım kahvaltı ederim sonra çağrrırım ablamı

öpüyom sizi görüşrüz

dün size sordum ya arkadaşlar gelcek ne yapsam dıye
ben yemeklerımı yaptım tatlıyı yapıyodum akşam arkadaş aradı öbur arkadaşı aramış kaçda gidelim dıye sormaya meğer akrabası hemde yan komşusu vefat etmiş
yanı oğlu banyoda bulmuş çıplak şohbenden zehırlenmiş çocuk bi bağırmı ki o ses kulağımdan gitmıyo dıyo arkadaş
babasıda yoktu çocuğun üni. ye gidiyo bayram tatılıne gelmiş annesini kaybetti
çok canım sıkıldı
allah yardımcısı olsun

saolun canlarr

uyuyamadım ya patladım soğuk da kalkamıom da

kaldım öle az kek vardı akşam görümcemdeydik o vermişti ondna yedim bi dilim yattım

hapşiriyomda korkuyom girip olcam die :S

ay çok kötü bi ölüm ben çok kokarım tüplü şohbenden benimde seneler önce ilk okuldayken arkadaşımın

doğum gününe gitmiştik ablası duştaydı akadaşım tarağını almaya gitti banyoyaki yerde yatıyo bi çığlık attı

zorla çektik odaya taaşıdık birileri çardık götürdüler hastaneye 5 dk daha geçiseniz kaybetcektik demiş doktor
ogünden beri asla girmem tüplü şohbene çok korkuyom

allah sabır veersin geride kalanlara

ay huylu başları saolsun allah sabır versin yaa

aponun amcasının oğluu demiştim size hatta girdi banyoya çıkmadı bi türlü annesi gittkii tam çıkmış duştan havlusunu alırken yığılmış kalmışş kapıyı açamadılar kırarak açtılar tam arkasına düşmüş
sora doktor aynı şekilde söledi az daha geç getirseydiniz ölürdü die
şimdi çocuk banyoya giremiyo kendi evinde pskolojik tedavi görüyoo
banyoya girdiğinide o bayıldığı yere sinip hafızasını kaybediyomuşş hiçbişi hatırlamıyomuş orda
beyin emarı feln çektirdiler bişi çıkmadı şimdi pskyatriye gidiyoo
allahım kimseye vermesinn

bacaya kuş yuva yapmış kadere bakarmısın
bizimde önceden tüplüydu şimdi termison var yazında guneş enerjisi
allah koruusn herkesi ya
çocuğuda sabır verırı ınşalah çok kötü çook

kızlar size bişi sölicemm

akşam sarıböceg varya kkda onun bebenin resimlerine baktık facebokta çok nazlattım onu sevdim sevdim varyaa çok tatlıydı
neyse yattımm rüyadma görüyorumki kucama alıyorum onu ama tam avucum kadar bir bebek bembeyazzzzzzzz aman allahım diyorumm nekaadar küçük bişi bu sora onu severken birden hamster fareleri olurya beyaz onlara dönüşüyo ve ben çok tiksiniyorumm atamıyorumda elimden onu hala seviyorum onu sırf o bebek die
nie böle gördüm bilmiyorum ama çok etkilendimm hayatımda en nefret ettiğim hayvandır fareee çok tiskindim neden öle girdi rüyama
hepte severken maşallah dedimmm

allah yardımcıları olsun
çok zor bir durum
tüplü şofbenin banyoda olması çok yanlış
mutfakta olması en mantıklısı

çok kötü bi durum valla

nilü o nasıl bi rüya kıs alla alla hayra yor beyaz gördün fereahlıktır beyaz

allah hayırlara çıkarsın

bende gördüm o fotoları nilü
çok tatlı bir bebek
allahım nazarlardan korusun analı babalı büyütsün inş.

rüyan hayırlara çıksın inşallah
bebek fotolarından çok etkileniyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…