Geyiğin Gülleri

ayy cok eglendim.
ben şimdi canım isterse hemen dogurrum belkide ikiz ama dogumun ertesi günü mahkemeye giderim sonra gelirm mahkemeden bi baarım üçüz hamileim ov may gad:ecrin_bebek:

bişi sölicem hediyeleri dahamı erken göndersek :) kargo cok kalabalık olur yılbaşında:kedi:
dayanamii bokelleyen yeminle dün seni arıcaktım kızlarda söledim fakat çok youndu kaynadıarada ösürdilerim :kedi:
benimkide aşkım dişini yaptırda bebek yapalım diyo kaydirigubbakcemile3
dişle ne alakası var beee
kamil size küsebildi :dilcikar:

nilüde gelsin baride sora eklim
:1no2:
tamam eklim barim

çok net görünmüyo bu resimde artık öle bakcıas parçalı bulutlu

resimden bişe anlayanlar parmanı kaldırsın:roflol:
göremedim
kıslar bu arada yalan atmıom ha ha bakın tarih bilem var ultrasyonun üstünde

hastane ismi bile yazıo

kanıtlarım var:roflol:

koydunda kaldırdınmı yaw misafirler bılem görsu demek ben görmedım powwwwwwwwwwwwwww

sen şimdi dogururusunda 15 gün sona, bi bakmşım 6 aylık bebek gibi beben olmuşkaydirigubbakcemile3

Allah bahtını açık etsin, analı babalı büyütsün bebegini, sag salim dogmasını nasip etsin

ay evet bayıldım artık.

olabilir ben çalışırımda cok rahat işim malum bizim meslek öyle :roflol::roflol::roflol:

şişşş etli butlu bi resim koy kız kamile bakmamışın demiyelim
en aşağı 5 aylık bi çocuk gibi olsun:roflol::roflol::roflol:

bu zamanda avukat olmak varmış
yada bankacı naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol:

güllü senin bize hava atman lazım yaa biz öyle gördük
ayy kocam bi ilgili bi ilgili
ımmm aaaa bana süpriz jeep almış
gibi ama hiç hala höt höt bildiğimiz güllüşsün

sizinkide bişeymi benmki benm için ailesini sildi attı hiç ailesi yokmuş gibi agac kovugunda buldum ben onu:roflol::roflol:

bende adet oluyorum ama ağrısını kocam çekiyor
ona transfer ettim ağrıyı
yeni teknoloji
konyaya özel :roflol:

ayy cok eglendim.
ben şimdi canım isterse hemen dogurrum belkide ikiz ama dogumun ertesi günü mahkemeye giderim sonra gelirm mahkemeden bi baarım üçüz hamileim ov may gad:ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya kızlar boynum kollarım ellerim öldüm varyaaa çok youndumm ancak üste çıktımda yazıyom sizeee
ama okudum geçmişi bombaydınızz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…