Geyiğin Gülleri

şimdi bu konuda uzman olduğum konusunda duyumlarım var kaydirigubbakcemile3

lise sondan beri u derdim eksik olmadı hiç ve gariptir ki karadut şurubundan tutun da kişniş otuna kadar, bi ton şey denedim.

1 - her vücutta farklı sebepten çıkıyor. (misal doritos yerken dimiş ya kömürüm, demekki ağız yapısı çok hassas, diş macunu alırken içerisinde "köpürmeyen" yani SODYUM FLORÜR olmayanı almanız lazım.
2 - Nilümmm benimki beslenmeyle geçti şükür ki, ama ne vitaminler aldım geçmedi. Eğer iyi besleniyosan ve yine çıkyıosa demir eksiğin var demektir. FERRO SANOL DUEDENAL çok iyi gelmişti bana bi ara. ılk 3 gün geçirmiyo ama sonra uzun vadede geçiriyo.

Ve sonuncusu;

eğer tüm bunlarla uğraşamam yeterki bişey şu acımı dindirsin diyosanız, kesin çözüm

ORALMEDIC diye bi ilaç var eczanelerde. bi pakette 3 tane kulak çöpü var. O kulak çöpünü tuttuğunuz plastik kısmı varya, heh işte oraya ilaç koymuşlar. Önce ağzınızdaki yaranın üstünü bi temziliyosunuz. Sonra o kulak çöpünün bi kısmısı kırılıyo çıt ediyo yani. onu çıt ettirince ilaç pamuğa yayılıyo. o pamuğu 5sn kadar yarada tutun. 1-2 dk kadar uyuşuk kalıyo dudağınız ya da ağzınız. Sonrasında bi acı bile duymuyosunuz. Mükemmel bi çözümmüş zaten ben onu 2 kere yaptım bi daha da çıkmadı. 20 tl idi o zaman. Tek kötü tarafı çok acı veriyo gözlerinizden yaş geliyo ama 5sn cik acı çekmeye değer bence.

Var mı sorusu olan kaydirigubbakcemile3

ÖSGEM ben diş fırçamı deiştim 1ay felan olmadı kesin ondan varyaa bu aldığım biraz değişikk kesin o yapmıştır iyi gelmedi bana ama doktora gidip bi vitamin yazdırıcamsürkli kullanabiliceğim

ÖSGEM ben diş fırçamı deiştim 1ay felan olmadı kesin ondan varyaa bu aldığım biraz değişikk kesin o yapmıştır iyi gelmedi bana ama doktora gidip bi vitamin yazdırıcamsürkli kullanabiliceğim

parodontax kullandım en son ben. ilk aldığımda çok garip gelmişti ekşi+tuzlu karışımı bişe. sonra alıştım tabi. migrostan almıştım ben fiyatını hatırlamıyom. o iyi gelmişti bak.

oyyy ösgem hakkat uzman olmuşun heekaydirigubbakcemile5 aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…