Geyiğin Gülleri

ösgem kaçta giidcen ben arim seni çıktından sorna

çıkıcaam zaman belli diil ya kuşum ben sana msj atam çıkınca Şeniz

hamilelere aşı çıktı vuruncakmısınız doktorunuz ne dedi
güllü ve kıyma

doktora sordum ben geçen gittğimde, olmaktan yana, ama ben olmıcam, bu gelecek nesilleri yok etme düşüncesi çok yatmaya başladı kafama o yüzden olmıcam, zaten haberleri de onun yüzünden izlemiyom, yok şu kadar kişi öldü falan. Sanki domuz gribi olan herkes ölüyomuş gibi :1ninca:

delikafaduldendelikafadulden
ama ösge glşenle uraşamaz o çokfena kaynana olarr :roflol::roflol::roflol::roflol:

cadalozzzzzzzzzzzz güllüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: uyyyyyy :roflol::roflol::roflol::roflol:

hamilelikte kahve çöay felan yassah deilmi

içmesen daha iyi tabiki, ama çay kahve ve kola günde 1 bardağı geçmediği sürece herhangi bir sakıncası yok. onu da içmeyin deme sebepleri kafein gereksiz bişey sonuçta. Onu içeceğine daha yararlı bişey içip depoları doldurabilrsin diye.

Ben mesela hamiş kalmadan önce sade kahve hiç içmedim, hep nefret ettim.

ama hamiş olunca amaniiinnnn kokusu burnuma bi güzel gelmeye başladııııııı, bu zamana kadar 5-6 bardak anca içtim sade. :1ninca:

onun dışında canım çok çektiğinde sütü ısıtıp içine bir çay kaşığı gold kahve koyup içtim. kaydirigubbakcemile5

canın isteyince yasak masak hak getire :roflol::roflol:

kızlar kollarım uyuştu yazmaktan valla çok yoruldum ancak bitti kargo indim aşşaya yemekte yemicem aşkama kardeşimlen yerimm atıştırdım abur cuburr
annemi aradım dedim sende gel aşkama taaam dedi

nilü sende çok dengesiz besleniyon haaa

hamile oldummu doğrusuna dönmek güç

bişiy yemeden olmuyo

heee ben hamilelikteki kadar balık yemedim hayatımda kaydirigubbakcemile3

nazar değdircem de hep söylüyom çünküm, sırf o yüzden kaç aydır yara çıkmıyo azımda

zaten, hamilelikte sen bişey yemezsen kendine yapıyosun, çocuk her şekilde alıyo senin depolarını, o zaten besleniyo, önemli olan senin o depoları doldurman sositososito

hadeeeeee depo doldurak hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…