Geyiğin Gülleri

ne konuşalım ((

benim bacaklarım tutulmuş çok ağrıyor

geceki çalan tel.alarmını ve alinin beni çağırmasını hiç duymamışım
ali uyanmış ve beni uyandırmak için yanıma gelmiş
başını omzuma koyduğu anda o da uykunun tatlılığına yenik düşmüş
ve ezan sesiyle uyanmış
kısacası bu gece sahura kalkamadık :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizde bu gece saura kalktık bayadır su içip yatıyoduk

kociş tost yaptı kahvaltılık hazırldık yedik yattık ama midem acayip kazınıyor keşke yemeseydim daha iyi tutuyodum yemediğim zmm:a015:

KIZLAR DÜN GECE NOLDUUU
:)))
gece saat 12 ye 10 var ben yatmışımm uyumak üzereyim telefonum çaldı benim bal arıyo dediki kapıyı aç sahura geldim yiyelimde yatalım .. dedim git bizimkiler uyuduu olmazzzz... yok dedi yemek yiyip gitcemm anneme hemen dedim uykudan kaldırıp böyle böyle uyanınca onu karşısında görüp şaşırmasın diye :)))

hahaa
neyse geldii oturdu yanımaaa ve 5 dakka sonra saat 12 de zaten sarıldı banaaa nice yıllara aşkımmm dediii..
ay ben unutmuştum bizim 7 senemiz biti 8 .inci yılımıza girdik.. :asigim:

öyle işteee

sabah beni işe getirirken bugün güzel olacak dedi..

bakalım nolcak :)

bizde kayınvaldemde kaldımız gece normalde sadece kalkıp su içiyos biz birde baktım gece feride geldii kalkınn sahur vaktiii elindede 2bardak su içirdi bize oy dedim nekadar güseldi bu böle.. dünakşam sofradada dedim valla biz bura yerleşek ben hizmetten çok memnunum:)

nekadar romantik nişanlınvar eda allah bozmSIN nice daha 8li 80li seneleree mutlu huzurlu sağlıklıı inşallahh

saol lülüşüm benimm amin hepimizi nice nice yıllara sevdiklerimizle gelmeyi nasip etsin Allah..
Hiç bozmasın seneler sevgimizi huzurumuzu...
Yıllar eskitmesin hep yeniden başlatsın..

uyyşşş ormantik erkek
seviyorum böle sevdiğine sürpriz yapan erkekleri
kocişimi öslediiiiimmmmmmm :asigim:

he yaa kız benim gibi kazma ya biraz fazla ama olsun :)

kotondan bitane kahve pantolon aldımmkemerli kumaş gibiii fakat boyu bilekte ama bilektende biraz kısa oldu bana yani ne kapri ne uuzun bende biraz kestirip kapri yaptırdım ama içim buruk oldu uzun olsa çok güsel olcaktıı.bitanede babet aldım kahveli çeker gstertirim size pantolonum terzide..
bunları apoya söleyemedimm kartla aldım almamam gerekiyodu şu durumda ama hiç pantolonum yoktu napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…