Geyiğin Gülleri

bende gördümm çok tatlıı çok cüsel omuşsun gerçekten erkek bebek anneleri hamilelikte güselleşiyolar
kız bebeği olanda çirkinleşiyoo derlerya annenin güselliğini alıyo die gerçekten öle

ösgem sende aksine çok daha güselleşmişsin tombişlik yakışmış yüzünee

kıyma kıyma kıyma ösge ösgeeeeeeeehihoyyyt

çınarın annesi cüsel annessii hoşceldinnnnnhihoyyyt

anammmm akannehir

yazılanları okumaktan gelemedimki kaydirigubbakcemile3 hoşbulldummm nilümmm Şeniz

bücekleriiiiiiiiim beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

geldiiiiimmmmm

uyyy yorulmuşum dün heee :1ninca: çok gezdik bi hamile pantolonu bulcam diye kaydirigubbakcemile buldum neyseki :sm_cool: bu arada bişi dimmi 5 aylığa kadar beli lastikli pantolonlardan giyebiliyonuz da 5 aydan sonra olmuyo mecburen hamile giyimlerden almak gerekiyo, onlardan çok pahalı, içim yana yana aldım hala da yanıyo

bostanlı pazarında vuuuhuuuu büssürü şey vardı delikafadulden

acayip ucuz delikafadulden

gece 1 de evdeydik :bbo: hala gözlerim yanıyo

gelelimm bebişeeeeeeeeeeeeeeee :sm_cool:

tosun gibi erkek ÇINAR Bey geliyooo delikafadulden

doktor işimiz bitti ayrıntılı ultrason didi doktor. gittik. ellerini bağlıyo birbirine ayaklarını gördümmm, bu ne teknolojii yareppim, kordonun içinden geçen kanın sesini dinledik :1shok: :1shok: :1shok:

sapasağlam tosunum 475 gr Çınarımız var :sm_cool:

öpüyoo hepiniziii teyseleriiiiiiii :1hug:

eft yaaaaaaaaaa

ya benn kafamçokkarıştı

kıymammmmmmmmmmm
pambukummmmmmmmm ne güsel çıkmışın fotolarda yerim snei

uyyy :kedi: Şeniz Şeniz davul gibi hissediyom kendimi kaydirigubbakcemile3 65 kg olmuşum :1shok: :1shok:

kesinlikle
bende baktım fotolara
çok şeker
çınar, annesinin güzelliğine güzellik katmış a.s.

sağol şekeriiiiiiimmm Şeniz dobişliğime gözüm alışmadı daha kaydirigubbakcemile3

hee gııı tombilik oldum iyice kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz

anammmm akannehir

yazılanları okumaktan gelemedimki kaydirigubbakcemile3 hoşbulldummm nilümmm Şeniz

bücekleriiiiiiiiim beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

:1hug:

uy köle olurummm ona bennnn sağlıklı gelsin inşallahhhhh
yazını okuyunca bile duygulandımm mafoldumben
seni düşünemiyorumm
allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuu (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…