- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #17.041
ağlamim burnumu sıkıyom
bence alıcakkkkkkk:dance:
ben alcam kişiyeeeeeee kamille kendi resimi koycam çerçeveye yollicam nasıl fikir ama ilk ben buldum bennnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
LA NASIL FİKRİMİ ÇALIPTA BEN BULDUM DİYO GÖZGÖRERE göre olum sen bu kıskançlığı kimden örendim bakimmm buluşıcı bu kanımca:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mende mende mendeeeee delikafadulden
ben bi fotoğrafımıda yollicammm gönderdim kişiye çerçeveye koyupp:asigim:
ağlamim burnumu sıkıyom
bence alıcakkkkkkk:dance:
ben alcam kişiyeeeeeee kamille kendi resimi koycam çerçeveye yollicam nasıl fikir ama ilk ben buldum bennnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
LA NASIL FİKRİMİ ÇALIPTA BEN BULDUM DİYO GÖZGÖRERE göre olum sen bu kıskançlığı kimden örendim bakimmm buluşıcı bu kanımca:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıslar avondan bana hedaye geldi bakınnn
googlede arattım biri resmini çekmiş sağolsun
aynısı :lepi:
imzalamayı unutma :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarıldım
kıslar avondan bana hedaye geldi bakınnn
googlede arattım biri resmini çekmiş sağolsun
aynısı :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarıldım
cüselmiş güle güle kullan
ama kullanılmıyoya ben sevmiyommm biri bana hediye getirmişti böle okadar sinirlenmiştimki :roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni geline bu gelirmi die verdim kaynanama :roflol::roflol::roflol::roflol:
süper güllüm iyi günlerde kullan
la bana gelemse alcaktım ben dolapta hep kuruyo kahvaltılıklarrr buna koyunca kapasını kapayınca kurumuyo ekiz
çabuyk ol onu kaynanandan ben almıştım onu sana
nilü şuan düşünüyoki harbiden omu almıştı die :roflol::roflol:
ay altıma yapıcam gülmekten :roflol:
saçmalamaaaaaaaaaa kayınvaldemin bi komşusu gelirken getirdiii ondan bana japon pazarından almış hemde
seninkiler aynı bu desene bensiyoo iç içe koydum onları altısını attımmm bide kapanı onları tektek kahvaltılık olarak kullanıyorum
hem senmi getirmiştim hatırlamıyorum onu ama gleince gösteririm hala duruyo ooo ekizz
evlendim evleneli enaz 3kişi böle bişi getirdi bana
saçmalamaaaaaaaaaa kayınvaldemin bi komşusu gelirken getirdiii ondan bana japon pazarından almış hemde
seninkiler aynı bu desene bensiyoo iç içe koydum onları altısını attımmm bide kapanı onları tektek kahvaltılık olarak kullanıyorum
hem senmi getirmiştim hatırlamıyorum onu ama gleince gösteririm hala duruyo ooo ekizz
evlendim evleneli enaz 3kişi böle bişi getirdi bana
koleksiyon yapsaydın yaa :roflol: :roflol: :roflol:
gonuş güllüüüü
sen bana bişi getirmedinn hatırladımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?