Geyiğin Gülleri

ağlamim burnumu sıkıyom
bence alıcakkkkkkk:dance:

ben alcam kişiyeeeeeee kamille kendi resimi koycam çerçeveye yollicam nasıl fikir ama ilk ben buldum bennnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

LA NASIL FİKRİMİ ÇALIPTA BEN BULDUM DİYO GÖZGÖRERE göre olum sen bu kıskançlığı kimden örendim bakimmm buluşıcı bu kanımca:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ağlamim burnumu sıkıyom
bence alıcakkkkkkk:dance:

ben alcam kişiyeeeeeee kamille kendi resimi koycam çerçeveye yollicam nasıl fikir ama ilk ben buldum bennnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

LA NASIL FİKRİMİ ÇALIPTA BEN BULDUM DİYO GÖZGÖRERE göre olum sen bu kıskançlığı kimden örendim bakimmm buluşıcı bu kanımca:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarıldım

kıslar avondan bana hedaye geldi bakınnn

googlede arattım biri resmini çekmiş sağolsun

aynısı :lepi:

cüselmiş güle güle kullan

ama kullanılmıyoya ben sevmiyommm biri bana hediye getirmişti böle okadar sinirlenmiştimki :roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni geline bu gelirmi die verdim kaynanama :roflol::roflol::roflol::roflol:

la bana gelemse alcaktım ben dolapta hep kuruyo kahvaltılıklarrr buna koyunca kapasını kapayınca kurumuyo ekiz

çabuyk ol onu kaynanandan ben almıştım onu sana

la bana gelemse alcaktım ben dolapta hep kuruyo kahvaltılıklarrr buna koyunca kapasını kapayınca kurumuyo ekiz

çabuyk ol onu kaynanandan ben almıştım onu sana

saçmalamaaaaaaaaaa kayınvaldemin bi komşusu gelirken getirdiii ondan bana japon pazarından almış hemde

seninkiler aynı bu desene bensiyoo iç içe koydum onları altısını attımmm bide kapanı onları tektek kahvaltılık olarak kullanıyorum

hem senmi getirmiştim hatırlamıyorum onu ama gleince gösteririm hala duruyo ooo ekizz

evlendim evleneli enaz 3kişi böle bişi getirdi bana

nilü şuan düşünüyoki harbiden omu almıştı die :roflol::roflol:

ay altıma yapıcam gülmekten :roflol:

ekizzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

evet ama ebrularla meleklerle gelince kızlardan biri getirdi ama kim hatırlamıyom ya fazi ya sen aklımı karıştırdın hayvann :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok ben getirmedim kıslarlar bir gelmiştikya onlar almıştı bi tanesi ama hangisi biliyorum..

ben şu vakumlu saklamaları almıştım da :roflol::roflol:

koleksiyon yapsaydın yaa :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…