Geyiğin Gülleri

güllü ama okada güsel oliki ordaa valla hem düşünüyom hem netteyim hem rahatlıyomm değmeyin keyfime :))))))))

geldi millet zifir açlarr aman allahımmm dedim napcamm
börekleri kızarttımmm pizzam vardı soğan halkaları vardı onları kızarttım hemen açları yedirdim sora pastayı kestik ama mum üflemedi istemem dedii
öle güsel oturduk yedik içtik hedayelerini verdim çok mutlu olabildii
az önce kalktılarr
benimde başım çatlıyoo acıktım yinee
yarında kaynanalar peynirliye çarıyoo oraya geçeris yerim işe gderim
ya güllüüüü ykm den aldım çantalar sendemi kaldı ya işyejrine bıraktımm yada sendemi he

nilü ya benim doktor istifa etmiş die duydum:S:S:S:S

oda beni gördü yaa ((
pazartesi gidicem eğer yoksa diğer kadına gidicem bi seferlik sorna kesicem alakayı başka doktor bakıcam (

ozamanişyerindedirr

ya nasıl istifa etmiş nedenkii anaaa

kız şey varya ufuk beymiydi ebruların doktoru muaynane açmış meydanda ona gitsen ama pahalıdır oda
kime gitcen
dopuma git ordada var güsel doktorlar

nilü ya iş yerimnde bıraktın çünkü bi poetin içine koymuştun onları

bide cüneyt orda bi katakulle yaptı ama anamadım haha saklamış oalbilüü

yarın bakarsın ..

bulamassan gezdiğimiz yerleri tek tek gezersiin haha

ufuk beyi biliyomda ona para yetişmes ama bi araştırıcam cnm bakalım hayırlısı öle duydum ama pazartesi anlarız

ay kızlarrrrrrrrrr akannehir

rüyamda normal doğum yaptığımı görüyorum akannehir

hemde tek ıkınmada pıt die çıkıyooo :kedi:

doktor bana ıkın diyoo korkuyomki ıkınırsam altıma ederim ama bi ıkınıyom çıkıyooo:kedi:

okadar güsel bir bebekki anlatamamm

o yüzdne çok güsel uyandımmm bakıcam şimdi nedemek die

ay baktım yazıyokii

"Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır."

demek dün hediye işini hallettimya sıkıntısından kurtuldum zay ondan gördümm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…