Geyiğin Gülleri

bu arada bişi anlatıcam size

cumartesi günü ben mp3 player a müzikleri yükledim. akşam müzik dinletecektim Çınar Paşaya

mozart ve raimond lap koydum genelde. ama bi de Farid Farjad koydum ben çok severim. ıranlı bi virtüöz. :lepi:

neyse akşam dinletmeye başladım. Mozart ı dinlettim önce. 1-2 defa döndü ama ses seda çıkmadı. :1ninca: Farid Farjad ın bi parçası var onu açtım, aman allahımmmmmmmmm, delikafadulden o ne durmadı 2 dk

deli gibi dönüyo, vuruyo, hiç böyle görmedim bu zamana kadar mafoldumben

kocem bile hissetttiiiiiiiiiiii

şok oldukkk :1shok:

dün akşam yine aynısını yaptım yine Farid Farjad çalınca delirdi kaydirigubbakcemile3

ben çocuma öle gavurmüzikleri dinletmem
müslüm baba orhan baba jiletci olcak benim uşamm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağlıklı olsun kuzular, gerisi mühim değil gerçekten hani içine düşünce bu durumun tek istediğiniz sağlığı oluyo. Önceden yine bişeyler istiyosunuz felan ama, beklerken sadece sağlık istiyosunuz

güllüüüüüüşşşşşşşşşşş
hayırlı olsun canım benim Şeniz

bende çiçek gibi söylemeden edemiycem
BEN DEMİŞTİM hihoyyyt

aramıza hoşgeldin minik ela:asigim:

KIZLAR AKŞAMDAN beri sol kaığımda bir ağrıı sabaha kadar ağrı çektimm şuandada hafiften varr salak gibiyim bugün uykusuzluktann

güllü meydana gelicenmi bugünn

güllüüüüüüşşşşşşşşşşş
hayırlı olsun canım benim Şeniz

bende çiçek gibi söylemeden edemiycem
BEN DEMİŞTİM hihoyyyt

aramıza hoşgeldin minik ela:asigim:

tşk ederim cnm benim

darısı senidne başına inşallah :lepi:

KIZLAR AKŞAMDAN beri sol kaığımda bir ağrıı sabaha kadar ağrı çektimm şuandada hafiften varr salak gibiyim bugün uykusuzluktann

güllü meydana gelicenmi bugünn

geçerken gördüm s eni bi kaç kez dolmuştaydım ama

bilmiyomki gelirmiyim bi iş olursa anca canım

nieki

gülşen sana bişey sorcam senin facede ebru var o benimde arkadşm ya uzun zaman üstüne konuştukta bebeğin olmuş gözün aydın filan dedim kaybettik dedi .. neden yaa biliyomusun sen çok üzüldümmm

özge adet ancısı gibi değil değişik birşeyy batma gibi bişe sokulyo sankii şimdi her iki tarafım ağrıyoo
bazen yumurtlama günlerimed böle oluyorum yine onlardan biri heralde die düşündüm

olabilir de, mesela şimdi bende de ona benzer bişiler oluyo, kaslar gerildiği için demişti doktor. herhalde yine senin dediğin gibidir. dikkat et Şeniz

amin
bu arada bizde başladık bebiş çalışmalarına :kedi:

vuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu :lepi: kardeşler gelsinnn kardeşleerrr gamyoncuiremsu

gülşen sana bişey sorcam senin facede ebru var o benimde arkadşm ya uzun zaman üstüne konuştukta bebeğin olmuş gözün aydın filan dedim kaybettik dedi .. neden yaa biliyomusun sen çok üzüldümmm
ayy cnmn benim kurstan arkadaşım o sen nerden tanıyon

bebeği kalp atışları durmuş doğudu ama öldü bebek

amin
bu arada bizde başladık bebiş çalışmalarına :kedi:
anam çok sevindim hadi hayırlısı Şeniz
uğra dicektim bana bişi demem gerekiyprr zemuszemus

ana heyecanlanabildim

senmi bana dicen benmi sana delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…