Geyiğin Gülleri

selam kızçeler ve minik elacık.. (anacııım bide çınarımız olmuş maaşallah)
nasılsınız umarım iyisiniz artık evde facebooktan izliyorum sizi, işte tepemde dikilen birileri var da :)
biz hala ev işiyle uyraşıyoruz kredimiz çıkarsa inşallah yarına bu hafta içinde ev sahibi olmayı nasip edecek Rabbim bana, sonra da elaya kardeş istiyorum:))

bakıyorum herkes burada bir ben yokum hepinizi hasretle öpüyorum, kısa zamansa döneceğim aranıza..
kendinize iyi bakın güzellerim :)

Bu arada jasmi kim???

hoşgeldin güle güle demek zorunda kalıyorum
ayrıca faceden yazdığın iletilerle bizi yanlış yönlendiriyorsun certur hanımm heycanlanabiliyokkk azacukk lmaz:
soracımaaa gözünüzaydınn darısı başımıza ev için deyomm
jasmi kim nerde gördün onuu:umursamaz:

ben sana beybiyle alakalı sorcaktım çok önem deeeildii

beybiye ilk cicisini alabildinmii:asigim:

hee cinsiyetini öğrenmeden önce ikea ya gitmiştim ordan kız mı erkek mi olur bilemediğimiz için yeşilli bişiler almış idim

buldum bilgisayarda yüklüom kaydirigubbakcemile2

bu alt açma bezi:

askılık (1):

askılık (2):

çıngırak:

gece lambası :

ölee işte kaydirigubbakcemile2 çok beğenerek aldım, önce odanın boyanması lazım, boyandıktan sonra yerleştirmeye başlıcaz, ha bi de odasında kararımızı verdik kaydirigubbakcemile2

odanınn fotosunu da koyiimmi :sm_cool:

Son düzenleme:
uy yerim onları hepsi çok cici güle güle sağlıklı gğnlerde kullansın inşş

askılık dediğin şey nekadar değişik çokgüsel

yerim onun cicişleriini güle güle kullansın inşallah kuşum

iyi günlerde kullansın Çınar Paşamız

oyyyy Elammm

sağolun teyzoşşşlarıııı Şeniz çok da ucuza almıştım hee, ikea çok ucuz, lambası 14,50 tl ye aldım bi o kalmış aklımda kaydirigubbakcemile3

güllüşüüüüümmm, ben varya o eloşunnn kuca güüübeniiii yiriiiiiiiiiiiimmmm Şeniz Şeniz Şeniz

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yi teysesi ye anası gibi göbüşlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…