- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #18.381
öyle olmuş artık, takma kafana kömürüm, yarın yaparsınız, öteki gün Şeniz
aklına taktıktan sonra herşey senin sinirini bozabiliyo işte,
ben ki önceden delirirdim, lülüm gibi oturur ağlardım istediğim bişi olmayınca, ya da birine sinirlendiysem ağsının payısını bi güzel verirdim patır patır kavgamı da ederdim. ama şimdi bebik var diye bişe etmiyom hemen "amaaaaann banane" diyip kafamı çeviriyorum.
Ama inan daha huzurluyum, hani keşke önceden de arada bi böyle yapsaymışım, siz de yapın bak çok güzel oluyo, ya da o anın bi şekilde keyfini çıkarmaya bakın. Misal sen geç gidiceksin, geç gidince yapabileceklerinizi düşün mesela. Normalde 12 de uyuyosan bugün için 1 de 2 de uyu. Şeniz
Lülümm mesela sen de giderken yapabileceklerinizi düşün. Uzun bi yolsa sevdiğiniz bi cd al mesela yanına, ne bilim, gece geç döneceksen sen de accık geç uyu mesela, daha çok zaman geçirin bugün. geç olsun ama huzurlu olun Şeniz
geçmiş olsun lülücüm ilk defa duydum sıcak sı epilepsisi Allah şifasını versin..
banka krediyi onaylamış dedi kocam sevindirik oldum, oluyo galiba..
facedeki olay başka idi ikna olmayan babamız ikna oldu hayırlısıyla da onunla yazışıyorduk :))
bi an herkes tebrik edince amanın dedim bunu herkes okuyodu :))
çınar bu kızı polyanna yapmış falla kaydirigubbakcemile3
kıymam biraz iyimser olabildim az önceee
güllü iskender yedik dediya canım istedii
aradım bende eşime bişi dicem dedmm sesimde ağlamaklıkk biraz niede alıyosamm
canım iskender istiyo akşam gel önce yiyelim sora az gezelimm saat gelince gider alırıss amcanları
tamam olsun sen yeterki iste dedii
olacaklar olacak yapacak bişe yokk
babamız dedingeçmiş olsun lülücüm ilk defa duydum sıcak sı epilepsisi Allah şifasını versin..
facedeki olay başka idi ikna olmayan babamız ikna oldu hayırlısıyla da onunla yazışıyorduk :))
canım iskender istiyo akşam gel önce yiyelim sora az gezelimm saat gelince gider alırıss amcanları
kıymam ne güzel anlatmışsın
bugünlerde iyi kötü batıyo herşey bana
parlıyorum hemen bilmiyorum niye böyle oldum ama hiç bişey yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:
seni de görcemmm bennnnn :roflol:
geçmiş olsun lülücüm ilk defa duydum sıcak sı epilepsisi Allah şifasını versin..
oyy kıymam valla pek bi polyanna gördüm seni kuzum:))
hiç öle değilim ölürüm sinirden sölenirim sölenirim trip atarım yanıma yaklaştırmam çok huysuzumdur
bak pazartesi eve gittim yemek yaptım pirinç ısladım pilav yapcam saat 6 eşim aradı ben sana sölemeyı unuttum arkdaşlar çağırdı balık yapcaklarmış unuttum sölemeyı dıyo
nası sinir oldum daha yenımı söluyosun dıye
yahu erken söle ben de koşturmaca hazırlık yapmim dimi
olsun hayatım nolmuş dıyo bana hepten deli edıyo
ben çok sinirliyım çok çabuk sinir oluyom ve kötüsüde hemen geçmiyo
bebiş olsunda polyanna olmaya razıyım valla :smiley-cool:
yesinler seni gül accık Şeniz Şeniz Şeniz
işlerin yoğunluğundandır kömürüm, sen yine de üzme kendini, kız bağır çağır ama hiç bi zaman içine atma Şeniz
vitamin al mesela kendini bitkin hissediyosan, işe yarıyo, ya da bak bi çay var ben de içiyorum onu. ZERDEÇAL, HAVLICAN, TARÇIN, KARANFİL, ZENCEFİL.
bunların köklerini aktardan alıyosunn, 3-5 lira bişi tutuyo birer tutam alırsın.
sonra her birinden birer tane küçük bi kaba koyup kaynatıyosun, 5-10 dk kaynasın. sonra suyusunun içne accık limon sıkıp şeker koyup bi güsel içiyosun, çok iyi geliyoooooo Şeniz
eneciiik olabiliyon da kaydirigubbakcemile3 Şeniz
haftada 1 içsen yeterli Şeniz
la henüzdeğilll düşünüyolar bebek ama henüz hamile değil certurrr
ciddi işe yarayo mu öskem Şeniz
haftasonu alıyım bari aktardan
hamilelikde insan daha bi alıngan olmuyo mu ben beter olurum hiç çekılmem valla ban aöle geliyo
bi gunler gelsin hele nası olcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?