Geyiğin Gülleri

kıymam biraz iyimser olabildim az önceee
güllü iskender yedik dediya canım istedii
aradım bende eşime bişi dicem dedmm sesimde ağlamaklıkk biraz niede alıyosamm
canım iskender istiyo akşam gel önce yiyelim sora az gezelimm saat gelince gider alırıss amcanları
tamam olsun sen yeterki iste dedii
olacaklar olacak yapacak bişe yokk

kıymam ne güzel anlatmışsın
bugünlerde iyi kötü batıyo herşey bana
parlıyorum hemen bilmiyorum niye böyle oldum ama hiç bişey yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:

deli kız senii
hadi tekrar gözünüz aydın canımmm

evet certurum bende ilkkez duydum gencecik çocukk daha 18yaşında nolcak bilmiyorum
daha sıak suyla yıkanamıcakmi acabaaa:çok üzgünüm:

en güzelini yapmışsın
kendini üzmekle eline bişey geçmiyor inan
olan bize oluyor
boşveeeeeerrrrrrrrr :teytey:

babamız dedin
doğru mu var mı bebik
Allahım 3. kez teyse olucammmm

eve içinde çok sevindim hayırlısı olsun canım benim

aferin ne güzel yapmışsın kaydirigubbakcemile5

yesinler seni gül accık Şeniz Şeniz Şeniz

kıymam ne güzel anlatmışsın
bugünlerde iyi kötü batıyo herşey bana
parlıyorum hemen bilmiyorum niye böyle oldum ama hiç bişey yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:

işlerin yoğunluğundandır kömürüm, sen yine de üzme kendini, kız bağır çağır ama hiç bi zaman içine atma Şeniz

vitamin al mesela kendini bitkin hissediyosan, işe yarıyo, ya da bak bi çay var ben de içiyorum onu. ZERDEÇAL, HAVLICAN, TARÇIN, KARANFİL, ZENCEFİL.
bunların köklerini aktardan alıyosunn, 3-5 lira bişi tutuyo birer tutam alırsın.

sonra her birinden birer tane küçük bi kaba koyup kaynatıyosun, 5-10 dk kaynasın. sonra suyusunun içne accık limon sıkıp şeker koyup bi güsel içiyosun, çok iyi geliyoooooo Şeniz

eneciiik olabiliyon da kaydirigubbakcemile3 Şeniz

haftada 1 içsen yeterli Şeniz

oyy kıymam valla pek bi polyanna gördüm seni kuzum:))
hiç öle değilim ölürüm sinirden sölenirim sölenirim trip atarım yanıma yaklaştırmam çok huysuzumdur
bak pazartesi eve gittim yemek yaptım pirinç ısladım pilav yapcam saat 6 eşim aradı ben sana sölemeyı unuttum arkdaşlar çağırdı balık yapcaklarmış unuttum sölemeyı dıyo
nası sinir oldum daha yenımı söluyosun dıye
yahu erken söle ben de koşturmaca hazırlık yapmim dimi
olsun hayatım nolmuş dıyo bana hepten deli edıyo
ben çok sinirliyım çok çabuk sinir oluyom ve kötüsüde hemen geçmiyo

anammmmmmmm certurummmmm bizimkilere kardeş mi geliyooooooooo :sm_cool::sm_cool:

ahanda eski ben :smiley-cool:

ama böyle olamıyon işte huylummm huysuzumm Şeniz

hep onu düşünüyosun, öyle garip bişey ki bu , sen ağlayınca suratı asılıyo onun da. Bunu bilip de ağlayınca kahroluyosun onu üzdüğün için.

Başlarım ulen ondan önemli mi diyosun. Sallamayı öğreniyosun. Ben bi pos makinesinden beleş puanımı kullanmadı diye kasiyerin saşını başını yoluyodum kaydirigubbakcemile3 şimdi sallamam bile, ha bu demek değil ki aman kullandırmasın canım lmaz: yine devam ediyosun ama çok daha sakin yaklaşıyorsun herşeye.

bebik olunca anlıcan beni Şeniz Şeniz tez zamanda görerik inaşşalllaaaahh Şeniz

bebiş olsunda polyanna olmaya razıyım valla :smiley-cool:

olcak olcak Şeniz Şeniz Şeniz

ciddi işe yarayo mu öskem Şeniz
haftasonu alıyım bari aktardan

certur nerden alıosunuz evi bide sorması ayıp kaça. benm babam emekli olduda biraz paraları var bide kredi cekcekler istanbula gelsinler isitorum istanbuldan alsınlar. ee öle oluncada ucuz ev lazım. şerifali ve çekmeköy düşünüdüm bakcaz. sen enrden buldunn

hamilelikde insan daha bi alıngan olmuyo mu ben beter olurum hiç çekılmem valla ban aöle geliyo
bi gunler gelsin hele nası olcaz bakalım

certurum hoşgeldin canikom
lülü sen haklısın sinirlenebilirsin :)
ama kömür sen boşyere sinirlenme napsın izin alamadıysa herif şimsi

hamilelikde insan daha bi alıngan olmuyo mu ben beter olurum hiç çekılmem valla ban aöle geliyo
bi gunler gelsin hele nası olcaz bakalım

o ayrı kısmısı tabi, alıngan oluyosun, eşinin normal yüksek sesle konuşması bile bazen sana bağırmak olarak gelebiliyo, üzülebiliyosun :1hug:

bi de ağlak oluyon senağlama o yüzden haberleri izlemiyom

çok da güzel anne olursun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…