Geyiğin Gülleri

patates kızartması olmaz kız başka bişe yap onun yerıne şekercım

bız bu akşam halama gitcez annemlerle buyuk ihtimal orda kalırsak sabah pide yapılır öğleden sorada yıne bı sosyete pazarını gezerım

uu okdar kalabalık ne işi varyaaaaaaaaaaaaa

:S:S:S:S

nilü ebru soruyo msnden ki cinsiyet ne felan çatladı zay

sevgili kocamın işgüzarlığı
görümcemler bir akşam size geleceğiz demişler
bu da pazar günü yemeğe çağıralım dedi
görümcemler ve kaynanamlar

bir pazar günüm var falan dedim
bu seferde suratını astı
bende mecburen kabul ettim -tatlicadiarzu-

ooo çokmuş kızz
ozaman bi çeşit daha yemek yapsan şeker
kıymalı bezelye olabilir
yada ne bilim tavuk felanmı yapsan patates kızartsan
yada yeşillik bişi

sevdiğim şahsiyet bişey yapıp getirecekiş
börek falan yapar sanırım
benden bu kadar

balığın yanında patates kızartması olmaz mı :sm_confused:

bende dicektim bi börek yap istersen döşe tepsiye gitsin
ama bırı yapcakmış yeter bence doyulur
çorba salata balık başka bişe yenmez kızartma hiç olmaz uğraşma boşver
sorada tatlı yeter valla

hoooo hooooooooo hoooooooooooooooooooooooo (noel baba)

ben geldiiiiiiimmmmmmmm

dün gittim önce elektrik parasını ödedim kaydirigubbakcemile3 sonra aşımı oldum ama çok komikti kaydirigubbakcemile3 kadın dediki neden bu kadar geç kayıt yaptırdın dedi. ben de dedimki, doktorum git aşı ol demseydi gene gelmicektim dedim kaydirigubbakcemile3
neyse ikametgaha göre gittim ben sağlık ocağına hep öle oluyo diye. gittim. adresi verdim kayıt oldum konuştuk ettik. kalp atışını dinledim Çınar paşa nın. kadın diyoki çok hızlı neden telaşlısın sakin ol diyo. sakinim de dedim çok hızlı hareket ettim yetişeyim diye ondan kalbim de hızlı atıyo dedim. tamam dedi. ne dese yapıştırıyom bişe. neyse işte yarım saat felan sürdü bu olay. en sonunda yaptı ilk dozu.
sonra dediki kadın, o evde 2 kişimisiniz dedi. hayır dedim abim eşi ben ve eşim. ama biz diğer mahallede oturuyoz dedim.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dediiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neden baştan söylemiyosunn sen diğer sğalık ocağına gidiceksiiiiiiinn dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben rahatım aşıyı oldum ya hahahahah :roflol: :roflol:

dedimki yormayın beni oraya kadar, gidemem şimdi. bişi olmaz o ev çok yakın bana hemen gidiveririm çağrılırsam. hem kiracıyım 1-2 aya bakarsın taşınırım dedim kaydirigubbakcemile3 senaryo bende bol :roflol: :roflol: :roflol:

bi dahakine taşınmış adresinle gel dedi kafamçokkarıştı ama ya taşınmazsam nolcak öteki dozu vurmıcakmısın dedim. offf dedi kaydirigubbakcemile3

en iyisi şöyle yapalım, ben bi dahaki aşıyı da vurulayım. sonrasında doğuma yakın taşınınca adresi verim dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam dedi ve zafer benim :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oyyy sonra banka işlerimi hallettim. öle işte :1closedeyes:

hamileliğinde neye aşerdin en çok ösgemm

dün görmemişim kuzum yazdığını. bi tek yeşil erik istedim kütür kütür böyle. hoş hala da istiyom ama onu bulamadık bi türlü. onun dışında aşerdiğim bişi olmadı. yani canın istemesiyle aşerme arasındaki farkı bilmediğimden kaydirigubbakcemile3 canım istiyo diyom ama belli bişi olmadı yani kaydirigubbakcemile5

yeni analtıyom saten tuğba alıntıyı silde silerimm ne olur ne olmas gerçi korkumda yok ama ekizler okumasın

benim gene bişiden habarım olmadı okuyamadıığım için mafoldumben

sizinle bidaha konuşmıcam dahada bişi paylaşmıcam.

bana email felan gelmedi :umursamaz: zaten gelmiyo hiç herkese gidiyo bana bişi gelmiyo :umursamaz:

ooo çokmuş kızz
ozaman bi çeşit daha yemek yapsan şeker
kıymalı bezelye olabilir
yada ne bilim tavuk felanmı yapsan patates kızartsan
yada yeşillik bişi

biri kıyma mı dedi :tomato: :tomato: :teytey: :dance: :dance: :dance:

ilahi özgee eğersenin yazdını bilmesem adamın biri geldi topiğe derimm seneryo baya iyi onunkilere bensiyodakaydirigubbakcemile3

demek ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı yalan yedin erikleri çıkıcak çınarkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

erik yemedim dahaaaaaa amaaaaaaaa mafoldumben bulamadıııııkkkkk senağlama senağlama senağlama

tatile gittiğimizde her gittiğimiz mekanda bi balık yapıyolardıı aadısnı unuttum ızgarada pişiyoo böle uzun ama ben hayatımda okadar lezzetli balık yememiştim çok lezizdi

hele teknede makarna balık salata verdiler makarna burgu ya allahım çokmu açtımda ondanmı öle geldi bilmiyom ama tadı hala damağımda o makarnayla balıkın

olsun şeker bu pazar öle olsunn bende bazen gıcık oluyorum ama bu ara hiç misafir almadımya rahatsız oldumm kimse gelmedi die
uzun zamandır kayınvaldemlerde gelmedii
sora düşünüyorum akşam gidiyos yorgun argın ye iç ancak dinlen
akşamdan biri gelince kalıyorum ayaktaa hizmet et 12den aşşada gitmiyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…