- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #1.881
ay biri kebapmı dediiiii
biri makarna yap üstüne sosmu dök dediii :roflol:
şimdide obur ruhu canlandı kızın kaydirigubbakcemile3
hatırlamıyorum bıtek sabah konuştuk ama oda ben geldım dedım sende hoşgeldın dedın o kadar.tartışmışmıydık?
çiçek kız kebabı duyunca nasıl geldin :roflol:
sen sevgilisinden ayrılanlara takılıyonmu canımm ben hayata diye hatırlıyom.. :uhm:
çiçek kız kebabı duyunca nasıl geldin :roflol:
senin ne işin var oraya hoşşiksen sevgilisinden ayrılanlara takılıyonmu canımm ben hayata diye hatırlıyom.. :uhm:
kokuları duydum geldimmmmm akannehir
evet takılıyorum hatta özellikle ben genellikle o topikteyim.ama ne üzerine tartıştık ben cıdden hatırlamıyorum....yada unutmuşum gitmiş.ne diye tartışmıştık?
senin ne işin var oraya hoşşik
delikafadulden hayde akşam kaynanaya kokuyu takip et evi bulursun :roflol:
evet hatırladım hemde çok net bır şekilde sen orada aa bak burdada sevgilisi olmayan insanlar bunlarla tanış diye gelen bırısıydı nıckınden degıl ama konuyu anlatmandan hatırladım.nıckın aklımda kalmamış.açıkcası ılk söyleyen ben olmuştum çünkü oraya gelen ıkı kişi vardı ve bende dığerleride masumane oldugunu düşünmediğimiz için bırşeyler yazmıştık.sonuçta ne oldugunu bılemeyız sadece yazılan şey garipti.belkıde kullandıgın sözcük biraz garipti.bılmıyorum.ama evet oyum.
bende memnun oldum bır terslık olmuş bak unutmaman için vesile olmuş anlaşılan.kaydirigubbakcemile3
Evetttt a.s
ben kötü niyetle birşey dememiştimki..
böyle birşeyden dalga geçilirmi bende 50 kere ayrılıp barışmışımdır..
beni kızdıran ön yargılı olunmasıydı..
neyse geçti zaten sırnaşık şey
bak biz topikimize gelenleri kırmızı halıda karşılıyoruzzzz önyargı yok :))) naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?