Geyiğin Gülleri

evet takılıyorum hatta özellikle ben genellikle o topikteyim.ama ne üzerine tartıştık ben cıdden hatırlamıyorum....yada unutmuşum gitmiş.ne diye tartışmıştık?

:lepi: bak hatırladım...
bi ara bi arkadaşım vardı ve sevgilisinden ayrılmıştı ve sorunları vardı.. bi ayrılıp bi barışıyolardı.. benim siteye takıldıgımı biliyodu kullanıcı adı aldık ona girdi kendi işyerinden ve benim msn olmadıgı için bu siteden konuşuyoduk .. sonra sizin başlıgı görünce dedim gir oraya bak burda senin gibi sevgilisinden ayrılan kızlar var belki paylaşımlarınız olur....
ordan senmi atlamıştın ama ben senin o yada başka bişey dediğine eminim..
işte yanlış anlaşıldım..
güyam ben dalga geçmişim..
benim sevgilim varmıştaaa ondan kıskandırmışım...
amacım neymiş...

ama cidden çok samimice arkadaşıma önermiştim sadece.. mafoldumben

sen hatırladınmı ?

senin ne işin var oraya hoşşik

delikafadulden hayde akşam kaynanaya kokuyu takip et evi bulursun :roflol:

buakşam kaynanacm börek yapmış beni çağırdı ona gitcemmm cokacimcoook

yaa giderken ne alıyım eli boş gidilmez dimiii
ama işyerim yakınlarında güzel pastane filan yok napsam erken çıkıp meydana gidip gelsemmi?

evet hatırladım hemde çok net bır şekilde sen orada aa bak burdada sevgilisi olmayan insanlar bunlarla tanış diye gelen bırısıydı nıckınden degıl ama konuyu anlatmandan hatırladım.nıckın aklımda kalmamış.açıkcası ılk söyleyen ben olmuştum çünkü oraya gelen ıkı kişi vardı ve bende dığerleride masumane oldugunu düşünmediğimiz için bırşeyler yazmıştık.sonuçta ne oldugunu bılemeyız sadece yazılan şey garipti.belkıde kullandıgın sözcük biraz garipti.bılmıyorum.ama evet oyum.

memnun oldum bende buyum vereliniortak

bende memnun oldum bır terslık olmuş bak unutmaman için vesile olmuş anlaşılan.kaydirigubbakcemile3

Evetttt a.s

ben kötü niyetle birşey dememiştimki..
böyle birşeyden dalga geçilirmi bende 50 kere ayrılıp barışmışımdır..
beni kızdıran ön yargılı olunmasıydı..

neyse geçti zaten sırnaşık şey

bak biz topikimize gelenleri kırmızı halıda karşılıyoruzzzz önyargı yok :))) naniknanik

çiçek illa tatlı almam lasım
içecek bişiy al
dordur al nebilim iftardan soran yenilicek bişiy al

hatta dondurma al ceviz fıstık ve karamel:lepi:

evet ksinliklekırmzızı halı
hayata ön yargın varmıdır hep yoksa ince noktandan mı vurduğu için seni direk öle dedin
merak ettim sadece başka bi amacım yok cnm :)

noliyi burda gelemiom kaç zamandır.çiçek bence çiçek al kaynana sevinebilir. hep yicek şeyler alıoz düşünsene. çingene yokmu sizin orlarada ben benm patrongili çağırmıştım kafaltıya herkes bişi almış pasta bilmenne oda bi buket cicek almıştı cok hoşuma gitmişti bende alıom arada o yüzden

Son düzenleme:

teşekkürler.

Kızlarrrrrrrr selaaaaaaaam

bugün çok yoğun bayram öncesiii

sabah da doktora gittim kalp atışlarını duyduk bebişin kızlar çok mutluyum Allah a şükür:kedi:

hepinize şimdiden hayırlı bayramlar canlarıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…