Geyiğin Gülleri

temem siz bilersiniz sorun yok

huylu ne haberi aldın loooo

ben myom aldırmıştımya 2 yıl önce dr demiştiki annelerde gitsin irsidr annem gitti gecen hafta ondada cıktı. 2 dra gitti alalım dediler. şimdi 3süne gidio. drda huylunun işyerinin karşısındaki hastanedmiş. ameliyat derse gitcem kalcam yanında. huylu yuda görcem sengözlerimebaksanab

vuuuuuuu geçmiş olsunnn
anam ne güselll görüşcenizz az birazda bise yaklaşcannn opuyorumnanaktan

saolun. olmasa keşkede huyluyu yazın gidince görsem. ama sağlık. tıpa gitti gecen hafta prof diye gaybana demesinmi rahminide alıverelim nasılsa dogurmassın. :bbo:bide büyük degilki 5 cm ondan başkja dra gidio gaybana dinozor proflar

YA BİŞİ DİMMİİ artık ilaçla felan gidiyo miyomlar ilaç tedavisi vermedimi hiçç hemen nasıl alalım dedii
nedemek rahminide alalımm
tubi bişi dimmii ne demişler boğulacaksan büyük şehirde boğul götürün istanbul ankara
bizim buralardaki doktorlar kasapp

tubicim geçmiş olsun annene
allah şifa versin

ne saçma yaa artık doğurmayı düşünmeyen her kadın aldırsın rahmini
varmı böle bişey
heyy allahım kötükedihüso

ya şimdi evi ordaya ille dioki raat edemem yoksa coktan getirmiştim. dinlemio beni. ama araştırdık cok bu gitcegi üçüncü artık. prof a gitmicen ya gaybana 140 lirada para aldı bide diomuşki aşagı in sana rahim alma fiatı versinler. annem bayılıomuş nerdeyse. daha 63lü. dogurur dogurmaz sana kaldı sanki düşündükçe gıcık oluom. ben aldırmadan öncede 4 dr gezdim öle yapcan.

diyorumya kasappp hemen alalım keselimm
kolaymı bi kadın için rahimsi olmak
tövbe yarabbimm sen iyice araştırr tubi öle götür
e gelsin istanbula sende kalır olmasmııı sen varsın yaniii nie rahat edemicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…