- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #19.321
bi haber aldım sevınsem mi üzülsemmı karar veremedım
göksenın hııı kaydirigubbakcemile3
temem siz bilersiniz sorun yok
huylu ne haberi aldın loooo
du bakim öğlene kadar beklicez mecbur. 11:15 randevusu mafoldumben
TIMAM açmayalım aldım geri sözümü
ben myom aldırmıştımya 2 yıl önce dr demiştiki annelerde gitsin irsidr annem gitti gecen hafta ondada cıktı. 2 dra gitti alalım dediler. şimdi 3süne gidio. drda huylunun işyerinin karşısındaki hastanedmiş. ameliyat derse gitcem kalcam yanında. huylu yuda görcem sengözlerimebaksanab
demokrasi var oylama yapalımyerimseniben
saolun. olmasa keşkede huyluyu yazın gidince görsem. ama sağlık. tıpa gitti gecen hafta prof diye gaybana demesinmi rahminide alıverelim nasılsa dogurmassın. :bbo:bide büyük degilki 5 cm ondan başkja dra gidio gaybana dinozor proflar
hoşgeldin şeker geç kaldın bugun nası geçti yemek faslı
iyiydi guş
yoruldum biraz ama bitti çok şükür
saolsun görümcemde yardım etti
YA BİŞİ DİMMİİ artık ilaçla felan gidiyo miyomlar ilaç tedavisi vermedimi hiçç hemen nasıl alalım dedii
nedemek rahminide alalımm
tubi bişi dimmii ne demişler boğulacaksan büyük şehirde boğul götürün istanbul ankara
bizim buralardaki doktorlar kasapp
kurtulmuşsun şekerimm, gözün aydın hadi bakam Şeniz
ben kendime gayfe yapıp geliom :sm_cool:
ya şimdi evi ordaya ille dioki raat edemem yoksa coktan getirmiştim. dinlemio beni. ama araştırdık cok bu gitcegi üçüncü artık. prof a gitmicen ya gaybana 140 lirada para aldı bide diomuşki aşagı in sana rahim alma fiatı versinler. annem bayılıomuş nerdeyse. daha 63lü. dogurur dogurmaz sana kaldı sanki düşündükçe gıcık oluom. ben aldırmadan öncede 4 dr gezdim öle yapcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?