Geyiğin Gülleri

nilü evt evdeyim geldim açtım tarlamı topladım

yemem yok bu akşam tek çorbam var

nebide geç gelcek kocalarınızı maça bıraktı

bişeler yapcam ama düşünüyom:S

nilü evt evdeyim geldim açtım tarlamı topladım

yemem yok bu akşam tek çorbam var

nebide geç gelcek kocalarınızı maça bıraktı

bişeler yapcam ama düşünüyom:S
:dilcikar:
HİÇTE BİLEME benim kocamın maçısı 8de :1closedeyes:

aradım kocamı sedat abiylen birlikteler boztepede onları bırakmış olamazyaneee neysammm ne tarlası be delüye bak evini topla tarla yerine :roflol::roflol::roflol::roflol:

ölede bi diyoki tarlamı topladım:roflol::roflol::roflol::roflol:

nebilim çoçukları çamlığa bıraktım dedi
geldi hemen saten üst komşi geldi o ara kapadım

benim evim her daim toplu saten :dilcikar:

akşam öle bi sıcaktıki ev bunaldım soyundum uyku bastırdı sora kaynana aradı oraya geçtik 1 saat takıldık geldik eve ülee sengözlerimebaksanab

günaydın nilü hele şükür biri gelebildi

soğuk evet ama burası sıcak ben üşümüom

hepsalara bakıom sabah sabah dinlek kafayla

öpebiliyom seni:)

Son düzenleme:
guuuuuttt morrrrrnnniiikkkk claaaassssss kaydirigubbakcemile3

napisiğiz bebelerim Şeniz

dün gittik domgünüsüne, cücel bitane elbise aldım pembişli tüllü çok cüceldi amaaa :asigim: eloşa da alcam öle bi dene Şeniz

geç uyuduğumdan dolayı simit peynir çay üçlüsündeyim şuan :lepi:

hee olar süper olar hihoyyyt

kömürüm umarım senin doğumgününe Çınar'ı yetiştirebilirim kaydirigubbakcemile3 hani 1 gün sonra felan da doğabilir ama hediyen hazır kaydirigubbakcemile3

donabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok soyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kar yayaaabilicekkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burda güneş var, apaçık hava, pencereyi açtım oturuyom, çok cücel, gelsene buraya Şeniz

mende tosumu yedimm çayımı yudumluyorummm

ösgem günaydın canımcımmmm
valla gelmek isterdim ama kışı öle özledimkii ancak soğuk oldu kış geldiği anlaşıldı yane sabah uyandımm heryeri bembeyaz bekliyorum ama yağmamışş
akşam hava feciydii

aaa PIRIL ismi çok güzel, ben de çok beğeniyodum ama bi tanıdık var PIRIL diye uyuz mu uyuz , o kızı sevmediğimden ismini de koymak istemedim (şayet kız olsaydı)

ama çok güselll, ha bi de şey dicem isim araştırırken soyismiyle beraber araştırın daha kolay bulunuyo yakışanı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…