Geyiğin Gülleri

evet ösgem gayet güsell
3+1ses sistemi alcak halin yokyakaydirigubbakcemile3

hatta ösgee çocuğa mp3 çalar alsan ıpod felan olmasmı öle takarsın kulana dinlerr müzikte damardan bi şarkııkafamçokkarıştı

çocun şaftı kayarrr-tatlicadiarzu-

Güle güle huylummmmmmmm Şeniz

yok kıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi arkadaşım var, çocuğun göbeğine cep telefonunu koyuyodu, rober hatemonun bi şarkısı vardı bi ara bu bir yasaaakk aşk öyküsüüüüüü felan diyodu. onu dinletiyodu. çocuk öyle uyuyodu. :olmaz: çok kızdım ona :olmaz:

ama dinletemedim, çocuk bütün gün powerturk izliyo, tüm klipleri ezbere biliyo :olmaz:

Güle güle huylummmmmmmm Şeniz

yok kıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi arkadaşım var, çocuğun göbeğine cep telefonunu koyuyodu, rober hatemonun bi şarkısı vardı bi ara bu bir yasaaakk aşk öyküsüüüüüü felan diyodu. onu dinletiyodu. çocuk öyle uyuyodu. :olmaz: çok kızdım ona :olmaz:

ama dinletemedim, çocuk bütün gün powerturk izliyo, tüm klipleri ezbere biliyo :olmaz:

ay gerçektenmi diyosunnn yani çocuk şuan hep müzikmi istiyorrr kaydirigubbakcemile3
alahım onu iyi etsin he
ama göbeğine felan telefonu koyma sakınn hee
ama bebeğede telefonu öle koyması saçma geldi bilmiyorumkismile
bence bu müzikseti teyipmi artık neyse iyi fikir kıymam hafif açarsın dinlerken uyurr sende rahat işini yaparsın
ben böle çocuğu ayağında sallayıp yada kucağında pışpışlayıp uyuyan çocuklarısevmiyorum alıştırma öle yatağa koyucan o uyucak kendiliğinden
inş benimkide öle olarr öle istiyorum

he lülümmm,

aklım da o var benim de. Zaten normal zamanlarda yani gün içinde raimond lap aklımda şimdilik. gece uyurken de trt 3 :D

sözlü müzik uzun bi süre dinletmeyi düşünmüyorum. çünkü hem senin sesinden başka sese alışmaması için, hem de zaten büyüyünce onları zaten dinleyecek, maksat bu tarz müziklere bebeklikten alışması.

telefonu ben uyuduğum odaya bile koymuyorum kaldı ki bebeğin odasına koyayım akannehir

müzik dinliyo istiyo evet lülüm ama sadece pop müzik akannehir

öyle ben de istemiyorum ama umarım başıma gelmez :))) ayakta sallamayı felan ya da pışpışlamayı. :)

onun için galiba en yardımcı olacak şey müzik olacak benim için. kaydirigubbakcemile2

KESİNLİKLE ÇOCUĞUN bi sese alışması gerekiyor çünkü öle bebekler varkii çok sessiz ortamda uyumaya alışıyolar çıt çıkınca hemen uyanıyolar
vallahi hmile kalması zır doğurması zor doğunca bakması büyütmesi zorr uff nekadar çok şey bekliyo biziohaoldumsmile

kıymadan öğreneceğimiz çok şey var kaydirigubbakcemile3

hiii :1shok: estaaağğfirullaaaahhh :1shok:

bildiklerimi duyduklarımı paylaşıyom kuşum Şeniz doğru olduğuna inandıklarımı paylaşıyom Şeniz Şeniz

KESİNLİKLE ÇOCUĞUN bi sese alışması gerekiyor çünkü öle bebekler varkii çok sessiz ortamda uyumaya alışıyolar çıt çıkınca hemen uyanıyolar
vallahi hmile kalması zır doğurması zor doğunca bakması büyütmesi zorr uff nekadar çok şey bekliyo biziohaoldumsmile

evet lülüm eyvahedigeldismile kafam karışık o konuda. şu doktora gidelim de bu hafta, sonra bakımla ilgili bilgileri toplamaya başlıcam. bilmiyorumkismile

bakalım öğrene öğrene deneye deneye öğrences boshayallersmile

ya resmen iş yok boş oturuyoruss ara ara müşteri geliyo çok sıkıldımmm

akşam eve gidip çamaşır yıkamaya başlıcam resmen çamaşırlık doldu taştıı 2 makine yıkarım heralde

yarın sabahta apartmanın toplantısı var 10da apo oraya gider bende siler süpürürüm hava güselse gesmelere gidicezz inşallah bi aksilik çıkmasssaa

akşam olsa da eve gitsek boshayallersmile

karnıbahar kızartmasıyla havuç-turp salatası yapcam boshayallersmile

Back
X