- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #1.781
ikimizden bşka kimse yok kömür
misafir var sadece
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizden bşka kimse yok kömür
misafir var sadece
çok şıklar canım güle güle kullan
saol canımm
şimdi oldugunu bilsem sanada alırım kömürrr yarın foruma gitcez senin için bakcam sözz :1hug:
offf nolucak bizim evler böle şeker
ay kızlar sizde burda olsanız ne süper olurdu niye beklemediniz biz sizi buraya gelin alırdık
iyi olurdu ama ben bekleyemezdim
zaten evde kalıyordum son anda direkten döndüm :roflol:
günaydın güllüü bugün geç kaldın nolduuu sendemi kablonu unuttun evde :roflol: Şeniz
günaydın güllüü bugün geç kaldın nolduuu sendemi kablonu unuttun evde :roflol: Şeniz
ben bişe almadımm dün baktık ama bişe bulmadım dışarda harbi bi mok yok...
kayınvalidem bi bluz almış bana dün verdi siyah tam benim tarzım japon giyimimi ne diyolar o tarz işteee ..
ama onumu giyerim bilmiyom siyah diz altında bol bi elbisem vardı hiç giymedim batikten almştm onu giymeyi planlıyorum yarın da bu havada askılı elbise giyilirmi kalın askı ?
kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
eda sorunu ben yanıtlıyım ben istanbulda yaşıyorum.askılı elbıse gıyıyorum ben uzun hırkalarım var üstüne hırkada giiyince şık duruyor terledığımdede çıkarıyorum.elbıselerımın çogu askılı benım.
kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
eda sorunu ben yanıtlıyım ben istanbulda yaşıyorum.askılı elbıse gıyıyorum ben uzun hırkalarım var üstüne hırkada giiyince şık duruyor terledığımdede çıkarıyorum.elbıselerımın çogu askılı benım.
:roflol::roflol::roflol:eddaaaa
ohhh süper fikir hihoyyyten iyisi bayramda evde olmamak :lepi:
kimse gelmesin kimsede görmesin evimizi sırnaşık şey
sağol lahanam sana da hayırlı cumalarhayırlı cumalar arkadaşlar....................
günaydın bidenem nerde kaldın yaherkese günaydınlar
hayırlı cumalar
yok kuşum ekleyemdimçiçek kömür ne aldınız len resimmi ekeldiniz
:roflol::roflol:
işlerim vardı açamadım
kim kabloyu evde unuttu bakimlmaz: