Geyiğin Gülleri

aynen çinlilere göre benim de kızkaydirigubbakcemile3

canım beslenme planı değil de süt ve süt ürünleri bol bol yememi içmemi söledi.

balık yememi önerdi.

he bi de ceviz tavsiye etti. bunun dışında kahve çay fazla tüketmicekmişim falan filankaydirigubbakcemile3

meyve de bol bol ye dedi.

suyu da en az günde 2-3 litre içecekmişizalkisalkisalkis

vakit kaybetmeden bi doktora sende görün canım:CüvCüv:

tamam tatlım öğrendiğimden beri dikakt ediyorum dediklerine bildim kadarile:D

yarın gidiyyorum hem sağlık ocağındaki ebe de çağırdı beni aşı kartı vericekmiş ..

hemde kendi doktoruma gidicem artık bak
alım :)

göksenin artık burası hamiş topiğü:roflol:

lan korunuyoduk ama bikaç kez boşladıkakannehir
sonuç:emir_bebek:

len evleneli 2 sene olcak ancamı yıkıyon storlarını ben yere serip silmiştim geçen aylarda perdelerimide rahat 5 6 kere yıkadım:D

şeyi yaptınızmı peki burda vardı erkeğin hücreleri 3 senede kadının 4 senede bi yenileniomuş yaştan ehsaplıon en son kiminki yenilendiyse cinsiyet o oluo gibi bişi vardı. burdakiler ayptık tuttuydu.
benm evimde kalorifer petegi yok yerden ısıtmalı o yüzden is olmuyo birde kolalıydı perdeci 1 sene sona yıka demişti ama oldumu sana 14 ay anca kaydirigubbakcemile5

şeyi yaptınızmı peki burda vardı erkeğin hücreleri 3 senede kadının 4 senede bi yenileniomuş yaştan ehsaplıon en son kiminki yenilendiyse cinsiyet o oluo gibi bişi vardı. burdakiler ayptık tuttuydu.
benm evimde kalorifer petegi yok yerden ısıtmalı o yüzden is olmuyo birde kolalıydı perdeci 1 sene sona yıka demişti ama oldumu sana 14 ay anca kaydirigubbakcemile5

ben bilmiyorum o olayı :hulya:

nası bişi ki topiclere bakim bi:kahve:

bizimde olursa ve erkek olursa adı nail olacakmış
babasının adı akannehir
çok beklersin dedim :dilcikar:
:roflol::roflol: bunlarda varya ne takıntılılar :D

yapsana kız bize ondan :D

benim perdelerimi yaptırdığım yer storlarımı sadece süpürgeyle yada tüylü fırçalarla silmemein yeterli olduğunu söyledi
yıkanması önermiylarmış
ama eşimin teyzesinin gelini de yaptırmış ona da perdeci banyoda fırçayla yıkayabilirsin demiş :sinifsinif:

Back
X