Geyiğin Gülleri

he dırek tavık göğğsü diyınce herkes tatlı anladı :)
yok değil edaaaa
normal tavuk göğsu tavukçu bıraz ınceltti onu
bnde evde yoğurtlu seytınyağlı baharatlı sosda beklettım 2 saat
içine hazır garnitür koydum sardım kürdanla tutturdum açılması dıye

lülü salçayı enson sür yanık gibi oluyo dedı
pişti iyice sonra salçalı suyu ustune surdum
kocam dıyo nıye ustu kırmızı
dedim bronzlaştırıcı sürdüm fırında kızardı:roflol:

lülü sabah ilk sana yazdım gördünmüüü?
efendidekiii masaya bende baktım hatta yazmıştım buraya adam 9 mlyara veriyo diye :))
harikaydı dimiiii bacakları gümüşş...

efet okudm fakat eda o değil bizim baktığımızın aynası felan yoktu sandalyelerinin kenaları var koltuk gibi vede gümüş felan deil böle aslan bacak yeni geldi dedii

birrde orda ilk girişte siyah deri koltuklar vardı ay bide oraya girdim buhran geldi bana nekadar soğuk bi havası var ordaki adamda tam oraya uygun maişallah

efet okudm fakat eda o değil bizim baktığımızın aynası felan yoktu sandalyelerinin kenaları var koltuk gibi vede gümüş felan deil böle aslan bacak yeni geldi dedii

birrde orda ilk girişte siyah deri koltuklar vardı ay bide oraya girdim buhran geldi bana nekadar soğuk bi havası var ordaki adamda tam oraya uygun maişallah

benim dediğim girişte solda siyah masa bacakları gümüş aslan bacak tarzı ama ilginç... o değildir ozaman dediğim..

ordaki adamı geç kadını gördünmüü gıcık bişe..
biz ordayken çalışan adamı yanımızda bi azarladıki görmeliydin... bişe sanan bi tip assolisttt :)

günaydın minikim ve alıngan anasıakannehir

hamişlikten galba kaydirigubbakcemile3

ya bende şimdi ara ara atıştırıyom yanıma bişiylerde aldım
fındık yedm az önce mesela hergün ye dedi fındık badem ceviz felan
meyve aldım yeşil ypaklı sebze yemen lazım dedi sebze aldım yanıma akşama akdar yicem artık:d

hadi maşaallahhh nazar değmesin:nazar:a.s.

güllü hiçbişi yemiyosan her sabah 1bardak süt iç
ben o doktorum programını izliyodum tatildeyken okadar güsel şeyler anlatıyolarki
birde bebeğimtv var orda
ahan kocanda karşımda:D
süt iç haftada en az 2kez balık ye
bol meyva ye hasta olmaman için c vitamini al bak kışta geliyoo c vitaminli meyvalar çıkıcak
sölediğin gibi ceviz fındık badem felan ye
ama bunları abartmaaa kilo alırsın çok fasla doktorda sölemiş sık sık ama az az ye
esasında en önemlisi sabah kahvaltısı ama sanırım yapamıyosun onu yapsan varya öleye kadar yeme daha bişe

ben o doktorum programını izliyodum tatildeyken okadar güsel şeyler anlatıyolarki
birde bebeğimtv var orda
bol meyva ye hasta olmaman için c vitamini al bak kışta geliyoo c vitaminli meyvalar çıkıcak
ama bunları abartmaaa kilo alırsın çok fasla doktorda sölemiş sık sık ama az az ye
esasında en önemlisi sabah kahvaltısı ama sanırım yapamıyosun onu yapsan varya öleye kadar yeme daha bişe

lülü sus açım

bide bende özeniyom böle annatınca bebek yapasım geliyi:utangac:

lülü sus açım

bide bende özeniyom böle annatınca bebek yapasım geliyi:utangac:

ÖSÜRRRR :kedi:
bnde niyetliyim ama yazarkene hiç canım çekmedi
hamilelere bilgi veriyosdaaa deli

benvarya hamile olmuş bikaçtane doğurmuş kadar bilgiye sahibim okadar çok okurumki izlerim hep ilgi alanım olmuştur bu konular nedense nişanlı olmadan önce bile okur izlerdim şimdide böle cahilleri bilgilendiriyorum :roflol:

birde bebeğimtv var orda

kahvaltı yapıyorum canım ve yapacam da hergün çünkü yapdman çıksam sağlıklı bişiyler yok burda yemeye..
sütü hayatımda hiç içtimi hatırlamıyom ben küçükken işte anam içirmiş onuda bilmem :D
sevmiyom öle içmeyi doktora dedim dedi eğer süt içemiyosan 2 tabak yoğurt yicen eğer yoğur yiyemmiyosan bi katı daha peynir yicen yani öyle karşılıcam ..
öğle olmadn da bişiyler atıştırmam lazımki mide bulantılarını bastiriym yani karın ne çok çok nede çok aç olcakmmış:D

ne yapay karşında nebi:D

benvarya hamile olmuş bikaçtane doğurmuş kadar bilgiye sahibim okadar çok okurumki izlerim hep ilgi alanım olmuştur bu konular nedense nişanlı olmadan önce bile okur izlerdim şimdide böle cahilleri bilgilendiriyorum :roflol:

ben çok hevesleniyorum ya
incelerim okurum ama çabucakta unuturum kaydirigubbakcemile2
daha zaman var diye
ayyy Allahım bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat

eee yap sende
tarla sizde tohum sizde kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: tarlaya tohum ektirmiyom ki:kedi:

cahil hee :mymeka:

ben senin senlerdir aldın bilgiyi 1 günde aldım naber :roflol::roflol:

Back
X