- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #2.441
hoş geldin march böyle kokması için çok uğraştık demek farkediliyo içeri girince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he anladım güsel olmuş ama tamam çıkarukeski sandalyem var fakat o kısa yenileri gelcek bar usulüü:)
işte ordan yukarı çıkıyosun hani merdiven vardıya yukarı çıktımız orası işte gelince görersinn çıkaruk ukari![]()
herkeşler selam olsun siizlere...neden gül kokuyo heryer...:roflol:
demediysem noliyim kuş kafaliiiiiii lülüüüü :)))))))))
la demedimmi alt yollardan karın bölgen kadın hastalıkları olabilir ama bişe var sizde dedinizde polipi var hatırlamıyonmuuu
lülü hatta senin falındada ortada mok görmüştüm kabızmısın nesin buaralar varmı bişee yada biyerde altına kaçırdınmı :roflol: :roflol:
demediysem noliyim kuş kafaliiiiiii lülüüüü :)))))))))
la demedimmi alt yollardan karın bölgen kadın hastalıkları olabilir ama bişe var sizde dedinizde polipi var hatırlamıyonmuuu
lülü hatta senin falındada ortada mok görmüştüm kabızmısın nesin buaralar varmı bişee yada biyerde altına kaçırdınmı :roflol: :roflol:
terbiyeden yoksun insan o mok deildi gözdü göz faldan anlamadın ordan belli bokun ne işi var fincanın içinde püü sıfatına yıkıl karşımdan
ha bekide azına mıçacamda ondan gördün o moku töbe yaa azımı bozdurdu bana deli mok![]()
:roflol::roflol::roflol: polipten bahsetmiştik hatırlıyom evet :roflol::roflol::roflol:
nilüyüde hatırladım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoş geldin march böyle kokması için çok uğraştık demek farkediliyo içeri girince
he anladım güsel olmuş ama tamam çıkarukbu ar şirkete kisme kalmıyo meydanda işlerim var ama gelemiyyom oralara
hoşgeldin cnm gül dolu burası ondandır;![]()
şeker bu ara hiç durmuyo topikte rezil karu :mymeka:
buarada ben demedim kızlar gecen gün kaynım oluyo dimi abisinin kız arkdaşının evine gittik isteme gibi tanışma oldu bende yeni gelin kenarda oturrrdum :roflol:
marc ben varımya silmeye gerek yok opuyorumnanaktan
nilü dikenlerim dötüne batarsa görersin hıh
kızlar biliyomusunuz bu ay ben maaş almıcam çalışmadımız için vermiceklermiş mafoldumben
buarada ben demedim kızlar gecen gün kaynım oluyo dimi abisinin kız arkdaşının evine gittik isteme gibi tanışma oldu bende yeni gelin kenarda oturrrdum :roflol:
kızlar biliyomusunuz bu ay ben maaş almıcam çalışmadımız için vermiceklermiş mafoldumben