Geyiğin Gülleri

işim vardı valla birde nette sorun var kapanıp duruyor

nilünün resminide kaçırdım zaten :çok üzgünüm:
gitme bidaha al senin için

hahaha :)
sen beceriyon :)))))))))

senin düğün nerde olmuştuu lülü ?

güllünün karnı şişmeden ayarlayalım buluşalım şöyle hava güzel oldugu bi günn konişiyim benimkiylede :)) aslında benim aklımda şey vardı oraya götürmek sizii çok değişik olurduu maçkada biyer var saklı bahçee çok otantik biyerrrrrr oraya haftasonu kahvaltıya gitmekkkk ordanda akşama akdar gezmek uzungöl yada ne bilim biyere gitmekkk gün boyu ama gezcezz ... havalar nasıl olurrr bundan sonraaa bugün güzel meselaaa a.s

[/QUOT

parkta yaptık bizz
saklıbahçeyi biliyorumm çok güsel orası hiç gitmedik ama metini duydum
evet bugün güsel ama kız daha sıcaklar olcak görde bakk
bura hemen kış gelmes
bu pazar düğün var
güllü gelicenizmi siz yahyanın nikahına ?

Son düzenleme:

hahaha :)
sen beceriyon :)))))))))

senin düğün nerde olmuştuu lülü ?

güllünün karnı şişmeden ayarlayalım buluşalım şöyle hava güzel oldugu bi günn konişiyim benimkiylede :)) aslında benim aklımda şey vardı oraya götürmek sizii çok değişik olurduu maçkada biyer var saklı bahçee çok otantik biyerrrrrr oraya haftasonu kahvaltıya gitmekkkk ordanda akşama akdar gezmek uzungöl yada ne bilim biyere gitmekkk gün boyu ama gezcezz ... havalar nasıl olurrr bundan sonraaa bugün güzel meselaaa a.s

evet haklısın karnım şişince dışarı çıkmam daha ben :sinifsinif:
ya ayasoftada klisesinde bi yer vardı kahvaltı için bedne çok severdim roayı bayadır gitmedim oradaya gideriz bigün ama maçka da güsel fikir kaydirigubbakcemile5

parkta yaptık bizz
saklıbahçeyi biliyorumm çok güsel orası hiç gitmedik ama metini duydum
evet bugün güsel ama kız daha sıcaklar olcak görde bakk
bura hemen kış gelmes
bu pazar düğün var
güllü gelicenizmi siz yahyanın nikahına ?
[/QUOTE]

o kim kız kafamçokkarıştı

poligondamı asla yapma orda iğrenç ötesi servisi felan orda yemekli üdğüne gittik mekan güsel fakat ayy aklıma geldi midem bulandı. yapan kişilerde nekadar titizdi varya öle şeylere resil oldular ilkkez yaptılardı orda..

parkınüstü küçük ama altının bakma öle olduna masalarını sandalyesini süslet çok güse loluyoo
karayollarındaki artık yapılmıyo orda kapanmış die duydum ama hem kışın olcaksa orda yapamassın

poligonu bilmiyom pınar nişan için sormuştu aramıştık çok fazla bi fiyat vermişti..
aslında benim aklımda şey var UZUNKUM YDA AKSULAR AMA küçük diyolar ora içinde nolurkiii çok kalabalık bi ailemiz yok zaten

güllüüü orası iğrençççççççççç asla oraya gitmem ayasofyaya gittikda dedim sanaaa hemkazıkk hemde iğğğğ sevmedimm

kız yahya sözenlerin oludaaa muhammet beyin yeğenii bizim düğüned çok paralamıştı kendini apo diyo gitmemiz lasm nikah saten ama gelinalmasınada katılcass

evet haklısın karnım şişince dışarı çıkmam daha ben :sinifsinif:
ya ayasoftada klisesinde bi yer vardı kahvaltı için bedne çok severdim roayı bayadır gitmedim oradaya gideriz bigün ama maçka da güsel fikir kaydirigubbakcemile5

lülünün en son ayasofya macerasını hatırlamıyonmu yürüyerek gelmişlerdi meydana :)))))))) Şenizayasofyayıda seviyorum ben aslında ordada kahvaltı çok sarıyo amaa diger yerin manzara güzellll dagın tepesinde uzak zaten

şeker bunlar bize hava basıyo hee maçka sümele bilmem ne gel bende seni afraya gezmeye götüriyim ordan Alaattine geçeriz tut elimi
e ama konuşmuyonuzki sizzzzzzzzz gelindaaaaa

poligonu bilmiyom pınar nişan için sormuştu aramıştık çok fazla bi fiyat vermişti..
aslında benim aklımda şey var UZUNKUM YDA AKSULAR AMA küçük diyolar ora içinde nolurkiii çok kalabalık bi ailemiz yok zaten

bu ardanın sahipleri orasıda hiç sevmiyorum onları aç insanlarrr
aksular uzunkum küçük evet ama öle deme eda eş dost var kalabalık olr yani

lülünün en son ayasofya macerasını hatırlamıyonmu yürüyerek gelmişlerdi meydana :)))))))) Şenizayasofyayıda seviyorum ben aslında ordada kahvaltı çok sarıyo amaa diger yerin manzara güzellll dagın tepesinde uzak zaten

ozaman dağa gidekkkkkk ben dağ istiyorummm orda üşüyerekkk kayfaltı yapmak istiyorummmmmmmm:hulya:

gitme bidaha al senin için
dsc01668h.jpg

saol bitanem tşk ederim
güzel huzurlu günlerde çalış inş.

Back
X